2777
2789
عنوان

خطبه ای که خونده نشد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 84 پست

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته اما کار خوبی کردی مطمئن باش اگ دوستت داشته باشه خودش برمیگرده کوتاه نیای شاید منتظره تو کم بیاری و کوتاه بیای اما کوتاه نیای....دیگه هر جور خودت صلاح میدونی قربونت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب کاری کردی مطمئن باش همچین ادمی میخواد راحت از زیر مسئولیت در بره .

بعدها به الانت فکر میکنی و کلی خوشحال میشی که همچین اتفاقی افتاده فعلا وابستش بودی همچین حسی داری.

نه زنگ بزن نه پیام بده بذار اون بیفته دنبالت 

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤

اسی عزیزم کار درستو کردی اگه واقعا دوستت داشت ب پات میموند نمیرفت شناسنامشو بگیره....مطمعن باش بعدا پشیمون نمیشی مهریه حق دختره حتی شده 14 سکه بزنی باید بزنی .....ب نظرم بیخیالش شو اصلا نه زنگ بزن نه پیام بده اونم اگه واقعا بخوادت برمیگرده من شوهرمم تو دوران دوستی و نامزدی بحث زیاد داشتیم ولی ب پای هم موندیم چون عاشق هم بودیم

یکی از آرزوهای شوهرم اینکه ماشین دار بشه میشه واسه اینکه ب ارزوش برسه صلوات بفرستین ..ممنونم

چرا تو این نی نی سایت اینقدر همش همه جبهه میگیرن برا اقایون.خب بابا من به نظرم اون اقا حق داشته منم اگه داداشم یا پسرم همچین کیسیو مدنظر داشته باشه که نصفه بیشترشو دعوا کنن مهریه هیچی نمیکنم 

همون بهتر که قبول نکردی مطمینن فقط میخواست زبون خودش همیشه برات دراز باشه ببخشیدا اینجوری میگم

بهترینو گفتی واقعااا ک همینه من تجربه اشو داشتم 

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا  
من ب عقلم گوش کردم و با اینکه خیییییییلی دوسش داشتم  قبول نکردم  ولی طاقت دوریشو ندارم م ...

ببین عزیزم یه درصدم دوست داشته باشه خودش میاد آفرین همیشه باعقلت تصمیم بگیر نه با دلت ان شالله یه شوهر بهتر که لیاقتت داشته باشه گیرت میاد به حق این شب عزیز

گفت من میترسم ما خیلی بحث داریم  پس فردا منو با بچه تنها بزاری بری چی😑😑

منظورش خودش بوده ک ب خودش شک داشته بتونه تحملت کنه مطمعن باش میخواسته باهات لاس بزنه بعدم بدون مهریه راحت ولت کنه خداتو شکر کن ک دیر نشده فهمیدی الانم شمارشو پاک کن از گوشیتو و ذهنت و سجده شکر کن ک خدا همین اول چشماتو باز کرده...من تجربه اشو دارماااا الکی نمیگم

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا