2777
2789
عنوان

خطبه ای که خونده نشد😭

1271 بازدید | 84 پست

سلام ...

حدود ۵ ماه پیش با نامزدم اشنا شدم 

خیلی دوسش داشتم و دوسم داشت 

ولی اخلاقامون یجوری بود  

دوتا ادم که میخوان حرف حرف خودشون باشه و لج باز و مغرور 

۳ ماه دوستی  در کنار روزای خوب بحث و قهر و اشتی داشتیم ولی سر چیزای بچه گونه 

بعد ۳ ماه اومد خواستگاری و توی اون دو ماه بازم بحث یبار سر خرید لباس عقد یبار سر دفتر خونه و غیره و غیره 

با اینکه همو دوست داشتیم برام ی شرطی گذاشت ک نتونستم قبول کنم چون میدونستم خانوادم قبول نمیکنن 

و اونم این بود که مهریه رو هیچی نمیزنم 

اگه میخوای بیا زندگی کنیم اگه نه که هیچی 

و منم قبول نکردم 

میگفت خییییلی میترسم از اینکه ی روز تنهام بزاری و بخوای طلاق بگیری 

و خلاصه یک هفته قبل عقد همه چی بهم خورد

خییییییییلی دلم براش تنگ شده 

دوس دارم یبار فقط صداشو بشنوم 

ن جواب زنگمو میده ن پیامم رو 

دو هفتس که جدایی افتاده بینمون 

پیامارو میخونه ولی جواب نمیده 

خودمو نمیبخشم که چرا ب عقلم گوش کردم و قلبمو نادیده گرفتم 

دو هفتس فقط نفس میکشم زندگی نمیکنم 

ینی میشه ی روزی برگرده😭

هر روز ب حلقه ای که قرار بود دستش کنم نگاه میکنم 

و میمیرم

پشیمونی الان 

خیلی بهتره تا دو سال دیگه 

اشتباه نکردی 

مطمئن باش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

چه ساده ای 😏

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مهریتو کم میگرفتی یا

چشم بهت میبخشم 

چون واسه بخشیدن مهریه دیگه عروس و داماد نمیتونن تنهایی اینکارو بکنن و پدر عروس باید رضایت بده واسه بخشش مهریه 

😏

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

خیلی خوب بلده تورو تشنه خودش بکنه خوبم موفق بوده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

این عشق نیست عزیزم چمشماتویه خورده باز کن اصلابهش پیام نده خودتو کوچیک نکن وقتی هیچ مهریه ای نداشته باشی واقعا پشتوانه ای نداری واین اقا میتونه تو زندگی خیلی راحت شونه از بار مسئولیت خالی کنه و هیچ مسئولیتی در قبالت نداشته باشه