2777
2789
عنوان

روزهام بی برکته

80 بازدید | 16 پست

نمی دونم چی بگم 

اصلا نمی دونم روزهام چطور می گذرند ، تمام تلاشم و می کنم عمرم داره می‌ره و از روز هام هیچ بهره ای نمی تونم ببرم ، نماز می خونم نمی دونم باید چیکار کنم که این حس بی برکتی که به وضوح تو زندگیم هست از بین بره

شما راهکاری دارید؟

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدر معتقید ولی این بی برکتی زمان یکی از ویژگی های آخرالزمانه؛ امام علی هم درموردش حدیث دارن

برنامه ریزی کنید برای روزتون؛من یه مدت دعاهای صحیفه سجادیه هم میخوندم بنظرم تاثیر داشت

کاربری دست چندنفره✌🏻

چرا هیچ حرکتی نمیکنی که مفید باشه؟

تنها حرکت مفیدم در حال حاضر درسه 

هیچ نتیجه ای نمی ده 

آخر شب یه مروری به روزم می کنم هیچ‌کار نکردم انگاری زندگیم بی کیفیته احساس می کنم خدا ازم راضی نیست نمی دونم کجای کار و اشتباه رفتم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
تنها حرکت مفیدم در حال حاضر درسه هیچ نتیجه ای نمی ده آخر شب یه مروری به روزم می کنم هیچ‌کار نکردم ان ...

وقتی داری درس میخونی یعنی برای آینده ات تلاش میکنی ، چطور میگی بی بهره است؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نمیدونم چقدر معتقید ولی این بی برکتی زمان یکی از ویژگی های آخرالزمانه؛ امام علی هم درموردش حدیث دارن ...

معتقد هستم خیلی زیاد به حرف تون ایمان دارم 

چاره کار چیه عزیزم ؟

دعایی نمازی چیزی هست بخونم ؟

وقتی داری درس میخونی یعنی برای آینده ات تلاش میکنی ، چطور میگی بی بهره است؟

می خونم اما می دونم کیفیت نداره 

تلاش می کنم اما ثمره نداره

طبق اصول پیش میرم اما هیچی به هیچی تو روابطم هم به مشکل برخوردم 

صبح زود بیدار شدن، هدفمند بودن، اینکه حداقل هفته ای یکبار، برنامه ات را مرور کنی و ببینی در راستای اهدافت هستی یا نه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
معتقد هستم خیلی زیاد به حرف تون ایمان دارم چاره کار چیه عزیزم ؟دعایی نمازی چیزی هست بخونم ؟

ببین من تجربه خودم اینه سرخودمو شلوغ کنم با یادگیری مهارت و اینا؛اوقات بیکاری بشینم پادکست یا حالا سخنرانی و ..‌. گوش بدم؛تو روحیاتمم خیلی تاثیر میزاره

میگم من دعاهای صحیفه رو هرکدوم رو که بتونم میخونم،یا مثلا زیارت آل یاسین و....خیلی دعایی پیدا نکردم مختص به برکت زمان باشه بخاطر همین هر وقت هر چیز که دلم بگه میخونم

یا مثلا قرآن و...

کاربری دست چندنفره✌🏻

صبح زود بیدار شدن، هدفمند بودن، اینکه حداقل هفته ای یکبار، برنامه ات را مرور کنی و ببینی در راستای ا ...

راستش همه اینا هست برنامه دارم برای هر روزم تو زندگی اهدافی رو دنبال می کنم هر شب گزارش روزم و می نویسم و ...

اما خودم می دونم چقدر همه چی بی کیفیته انگار شبانه روز برای بقیه ۲۴ ساعته برای من ۲ ساعت 

یه جای کارم میلنگه فقط همینو می دونم 

راستش همه اینا هست برنامه دارم برای هر روزم تو زندگی اهدافی رو دنبال می کنم هر شب گزارش روزم و می نو ...

مشکل تمرکز؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تنها حرکت مفیدم در حال حاضر درسه هیچ نتیجه ای نمی ده آخر شب یه مروری به روزم می کنم هیچ‌کار نکردم ان ...

بعد در مورد اینم نیت تون رو پاک نگه دارید؛مثلا بگید از این درس خوندنه هدفم اینه بتونم به مردم کمک کنم

رو لب یه بنده خدا لبخند بیارم

نیت تون رو برای خدا و امامان که کنید متوجه برکت کارتون میشید🌱

کاربری دست چندنفره✌🏻

ببین من تجربه خودم اینه سرخودمو شلوغ کنم با یادگیری مهارت و اینا؛اوقات بیکاری بشینم پادکست یا حالا س ...

راستش و بخواید هم مشغول درسم هم پادکست گوش میدم هم نوحه و ...

گفتید قرآن !

شاید همین باشه من خیلی وقته قرآن نخوندم اصلا آخرین باری که قرآن خوندم و یادم نیست 

با این حرفتون انگار جوابم و گرفتم امیدوارم که همینطور باشه با قرآن خوندن برکت دوباره به زندگیم برگرده 

ازتون ممنونم 

مشکل تمرکز؟

آره شاید