2777
2789
عنوان

شوهرم زد دهنم خون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 34299 بازدید | 150 پست

اگه شوهرت کار میکنه اما کم میاره و بدهکاره درکش کن و کمکش باش بدهی پدر آدمو در میاره استرس غصه ابرو همه رو اخلاقت تاثیر میزاره .... یکی دو روزی دوری کن و بعد با آرامش صحبت کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خیلی طرفدار حقوق زنان هستم ولی

باتوجه به چیزی که تعریف کردی باید بگم اگه کنترل میکردی و داد و هوار نمیکردی اونم تو خیابون کار بالا نمی‌گرفت 

اشتباهات این‌است:

۱_گاهی در شرایط این طور  حقوق شوهرت چیزی نمیمونه حقوق شما هم باید بیاد تو زندگی مشترکتون برای آسایش هر دوتون  همیشه که اینجور نیست شرایط موقتیه 

۲_اون اومد دنبالت ولی شما پرخاش کردی 

۳-تو خیابون داد زدی و آبروریزی کردی

۴_ زنگ زدی پدرش 

لطفا اشتباه ۵ نکن وگرنه اشتباهات بعدی هم دنبالش میاد 

اشتباه ۵-اطلاع دادن به پدرو مادرت و قهر هست 

ببین اگه ناراحتی ازش سر سنگین باید باشی و بی محل نه اینکه داد و بیداد کنی تو خیابون و جلو خانواده ها 

این کینه ای که سر جهیزیه باهاش داری باعث شده اینکارو باهاش بکنی چون هنوز از دلت بیرون نرفته و لحن حرف زدن شوهرت هم مناسب نیست اگه بهتر می‌گفت دو دستی پول که سهله زن همه چی فدای شوهرش می‌کنه اگه شوهر  درست حرف بزنه

خیلی از هم فاصله دارین، همسر نیستین

همسر یعنی همفکر، هم مسیر، هم هدف…

انقدر از هم جداست مسیرتون که اون واسه جهیزیه متلک میندازه، تو ام با اینکه میتونی کمک خرج باشی تا این شرایط حل بشه، دریغ میکنی، هیچکدومم حریم زندگی رو بلد نیستین حفظ کنین

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چه زیبا گفتی واقعا مردارو باید با حرف خام کرد با داد و بیداد و فش و قهر درست نمیشه که هیچ ! بدترم می ...

من خودم بااینکه شاغل نیستم و پول ماهیانه مو همسرم میده اما بارها شده بهش قرض دادم با زبون خوش کاری کردم هم پول خودم و پس داده هم هردفه ی چیزی میزاره روش ...زندگی و باید با سیاست پیش ببری وگرنه میشه میدون جنگ 

بنظرم قضیه رو کشش ندین همه ما از خانواده شوهر مخصوصا اوایل ازدواج که تو همه چی دخالت میکنند پسرشون رو در میکنن علیه ما.سر عروسی و جهیزیه و همه اینا خاطرات بد داریم ولی بخاطر شوهرمون و زندگیمون گذشت کردیم و مهم الانه که باهم بسازید و زندگی کنید و شر مزاحم هارو کم کنید.یکم گذشت تو زندگی زناشویی خیلی خوبه.هم شما زیاده روی کردید زود عصبی شدید هم شوهرتون.بهتره آروم بشید برگردید 

بدم میاد ازش چه دلتنی

اگه بری ترسش میریزه این یه بارو بمون خونه پدرشوهرت تا بیاد مسئله رو اونجا حل کنید بگو اگه نرفتم خونه مادرم واسه اینه که اگه ببینه چکار کردی عمرا بذاره برگردم تو اون خونه بذار بترسه قضییه رو هم جلو پدر مادرش حل کن بهشون بگو به شاهدی شما یک بار دیگه دست روم بلند کنه دیگه منو نمیبینه

چقد مودی هستی! برو تاپیک دو هفته پیش خودتو بخون خواهشا! چرا انقد بچه بازی و ببخشید کولی بازی در میاری؟ دم‌به دقیقه‌ هم که میخوای بری خونه بابات‌. این راهی که دارین میرین به ترکستانه! اصصصصلا به هیچ مردی حق نمیدم دست رو زن بلند کنه ها! ولی شمام خیلی رو مخ‌ بازی در میاری! فک می‌کنی شوهرت پولکیه ولی خودتم خسیسی! خب وقتی کم میاره بره دزدی کنه؟! یکم همدلی داشته باشین تو زندگی مشترک

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..