2777
2789

کمبود درخت توی کره زمین، کم شدن آب های کره زمین، نابود شدن دریاچه ها توی کره زمین و کشورمون همه اینا باعث شدن بارون نیاد، مخصوصا انرژی هسته ای که زمین رو گرم تر کرده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

کمبود درخت توی کره زمین، کم شدن آب های کره زمین، نابود شدن دریاچه ها توی کره زمین و کشورمون همه اینا ...

چرا کره زمین ؟ چطور اروپا و بقیه این مشکلارو ندارن

ما دغدغه‌مون شده برق و اب بی صاحاب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کره زمین ؟ چطور اروپا و بقیه این مشکلارو ندارنما دغدغه‌مون شده برق و اب بی صاحاب

خب اونجا طبیعت و درخت بیشتره دیگه، بارون چجوری بوجود میاد؟ بارون از بخار شدن آب ها بوجود میاد وقتیم درخت باشه ابر و آب هست، چرا کره زمین؟ چون نسبت به سال های پیشش کلا همه جا گرم تر شده، خاورمیانه هم همیشه گرم ترین جای دنیا بوده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خب اونجا طبیعت و درخت بیشتره دیگه، بارون چجوری بوجود میاد؟ بارون از بخار شدن آب ها بوجود میاد وقتیم ...

اره درست میگی 💔💔💔 هوووف دلم گرفت چرا باید اینجا ب دنیا می اومدیم