2777
2789
عنوان

کسی تا اینجا برای دادن تست ک.رونا به بیمارستانی مراجعه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 66 پست

یک ماه پیش درد ریه. تب. سرفه خشک شدید در حد تنگی نفس دکتر زیاد رفتم گفتن بهتر نشدی بعدا عکس ریه. خوب شدم ولی هنوز گلو و گوشم اذیتم میکنه. اینجا گفتن برو تست ولی نرفتم اگه گرفته بودم پسرم سه سالشه باید ازم میگرفت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه پیش درد ریه. تب. سرفه خشک شدید در حد تنگی نفس دکتر زیاد رفتم گفتن بهتر نشدی بعدا عکس ریه. خوب ...

صد در صدی نیست گرفتن اطرافیانت

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
میگن بچه های زیر8سال نمیگیرن

پس این پیاما چیه ک وزارت بهداشت برامون میفرسته؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ما شهر رشت هستیم

خواهرم علائم شدید داشت هفته ی پیش رفت بیمارستان گلسار گفت میخوام ویزیت بشم کلا نزدیک بود بندازنش بیرون!

گفتن برو بیمارستان رازی مخصوص این کاره. رفت اونجا همه خر تو خری بود شلووووغ هیچ کس هم جوابشو نمیداد با حال داغون یه مسئول پیدا کرد بهش گفتن برو عکس ریه بگیر ما نمیتونیم ازت تست ک ر ونا بگیریم. رفت عوس ریه گرفت بهش گفتن ریه ات مشکل داره دوباره برو رازی نشون بده. هررررچی رفت اونجا و صداشون کرد هیچ کس محل .... بهش نداد. آخرشم جواب درست و حسابی بهش ندادن بیچاره با حال داغون اومد خونه الانم بی حال و داغونه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁