2777
2789
عنوان

کسی تا اینجا برای دادن تست ک.رونا به بیمارستانی مراجعه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 66 پست
تمام کیتها برای آقا زاده هاست  مگه اینطوریه که هر کی بره براش تست کنن؟ البته غیر از آقا زاده ه ...

آره دقیقا 😭

همین الان یه خانوم گفت خواهرش با علائم تنگی قفس و مشکل ریه مراجعه کرده ولی براش تست نکردن😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاابوالفضل.ایقدگفتن که باورم شد.حتی یه فیلمی دیدم از یه دخترایرانی که توچین زندگی میکردم گفت.ای خدا ...

خدا خودش مراقب بچه ها باشه، همه اونایی که بچه دارن هم خیلی رعایت کنن

یا خدا.اینا چرا اینجوری میکنن یه دکتر میاد یه حرعی میزنه فرداش یه دکتر دیگه میاد یه چیز دیگه میگه اد ...

چون جدیده و چیز زیادی ازش نمیدونن، بخاطر همین تو چین اونجوری قرنطینه و ضدعفونی میکردن 

تو اون تاپیکت بودم ک اطلاع رسانی کردی .. بعدش ترکید فک کردم کاربریتم ترکیده .. خوشحالم دیدمت عزیزم.. ...

منم فکر کردم کاربریم میترکه ولی با این حال دوست داشتم واقعیتو بگم 

انشالله خدا نراقب هممون باشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

من اون دوره دو سه ماه پیش که آنفولانزا بود یه بار سرماخوردم، کلا چون هم سینوزیت دارم هم سرفه های آلرژیک خیلی باید مراقب باشم، سرما نخورم، وگرنه چند ماه باید سرفه کنم. اون دفعه که اتفاقا با آلودگی شدید تهرانم همزمان شده بود، شدیدا درگیر سرفه شده بودم، تا مرز خفگی سرفه میکردم و قفسه سینه ام انقد درد میکرد که اصلا نمیتونستم نفس عمیق بکشم هر روز دو تا سیتریزین میخوردم.

تا اینکه یه دکتر بهم گفت با سرم و قطره بینی شستشو  بوم روزی چند بار و با کمک این خوب شدم. 

تازه بهتر شده بودم، که ای روزا دوباره تب کردم، بعد سرفه ، دو روز پیش چند دقیقه دوباره سرفه شدید داشتم و باز گلوم خراش برداشت و قفسه سینه ام درد گرفت😕

تبم شدید نیس،ولی چند روز ادامه داره، امروز کمتر شد، ولی تک و توک سرفه بهش اضافه شده. الان نمیدونم بیماری قبلی عود کرده، ‌کروناست، یا اینکه باردارم😐 ۱۲ روز تاخیر داشتم اما بیبی چک ها منفی هستن