2777
2789
عنوان

کسی تا اینجا برای دادن تست ک.رونا به بیمارستانی مراجعه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 66 پست
شایعس الان مدام پیام میدن بچه های زیر۵ سال جز گروه های پر خطرن شبکه خبرم داره زیرنویس میکنه

یا خدا.اینا چرا اینجوری میکنن یه دکتر میاد یه حرعی میزنه فرداش یه دکتر دیگه میاد یه چیز دیگه میگه ادم میمونه کدوم وانجام بده

ما شهر رشت هستیم خواهرم علائم شدید داشت هفته ی پیش رفت بیمارستان گلسار گفت میخوام ویزیت بشم کلا نزد ...

وای چقد بی رحم😔

ببخشید عزیزم شما همونی نیستی ک مامانت تو بیمارستان کارمیکنه؟ 

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ولی خفیف تر از من. اخه برم تست بدم الان فایده نداره سرفه قطع شده تنگی نفس ندارم

آره دیگه اگه داشتی هم‌خوب شدی دیگه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
وای چقد بی رحم😔 ببخشید عزیزم شما همونی نیستی ک مامانت تو بیمارستان کارمیکنه؟ 

بله همونم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من چند ماه پیش یه کلیپ دیدم که یه مسیحی پیشگویی کرده ایران اول سیل میشه و بعد یه ویروس خطرناک میاد

یا خدا.... این. تاپیک خیلی منو ترسوند

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3968622/بازم-مهممماخرالزمان

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
بله همونم

تو اون تاپیکت بودم ک اطلاع رسانی کردی .. بعدش ترکید فک کردم کاربریتم ترکیده .. خوشحالم دیدمت عزیزم.. 

خدا مراقبتون باشه ان شاالله

مراقب همگیمون 😔❤

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده
همسرم ولی خفیف تر از من. اخه برم تست بدم الان فایده نداره سرفه قطع شده تنگی نفس ندارم

آره میگن خوب شدین یا علائم شدید نباشه اصلا نرید دکتر فقط بمونید تو خونه

من چند ماه پیش یه کلیپ دیدم که یه مسیحی پیشگویی کرده ایران اول سیل میشه و بعد یه ویروس خطرناک میاد

ول کنین این پیشگویی ها رو عزیزم، فقط استرس ایجاد میکنن

یا خدا.... این. تاپیک خیلی منو ترسوند https://www.ninisite.com/discussion/topic/3968622/بازم-مهممم ...

عزیزان تو رو خدا اینا رو نفرستید، ممنونم 

چون فقط اضطراب رو زیاد میکنه و همین طور باعث ترکیدن تاپیک میشه