2777
2789

من از بچگی حساسیت شدید به برنج دارم دیشب ی 10کیلویی نیم دونه خریده بودم و تو اشپزخونه بود حساسیتم جوریه که از صد تا ویروس حالمو‌ بدتر میکنه خلاصه صبح حالت تنگی نفس داشتم داشتم روانی میشدم که خدایا اینا علایم ویروسه تا یهو متوجه شدم برا برنجه به همسرم گفتم ببر تو کمد دیواری درشو ببند که بوش به من نخوره برده گذاشته بود ی قسمت دیگه کمد دیواری که درش نیمه باز بود بعد ازظهر اومدم تو اتاق بخوابم همش احساس تنگی نفس داشتم نمیتونستم بخوابم از خواب بیدار شدم فکر کردم بدنم داغه از استرس داشتم میمردم خلاصه رفتم در کمد دیواریو باز کردم‌ دیدم ای دل غافل تمام وقت برنج بوده که باعث تنگ نفسم شده اونو برداشتم و جاشو عوض کردم همون‌دقیقه تنگ نفسم خوب شد دیگه تب نداشتم کلی هم با دخترم بازی کردم خوب که فکر میکنم هر سال این موقع من حساسیت بهارم شروع میشه و حالتهای تنگ نفس و آبریزش بینیو دارم درسته که باید هوشیار باشیم در مورد این بیماری ولی واقعا استرس زیادم ما رو ضعیف میکنه پس ی کم استرسو از خودمون دور کنیم خواهشا   

غلبه کرد دیر  گفتی 😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این لحاظ که همه همینجور شدیم تمام پوست دستم خشک شده از بس شستم 

تو خونه موندن از همه بدتر اعصاب خرد میشه 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
استرس ک باعث شد من مرگو دیدم تاپیک آخرمو بخون

منم همینطوری شدم شماچندروزه خوب شدین؟

من ۵روزه همینطوریم تنگی نفس دارم احساس خفگی دست میده بهم

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
منم همینطوری شدم شماچندروزه خوب شدین؟ من ۵روزه همینطوریم تنگی نفس دارم احساس خفگی دست میده بهم

منم ک فعلا همینطوریم احساس خفگی و استرس دارم😟😟😟

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
تو خونه موندن از همه بدتر اعصاب خرد میشه 

قبول دارم دخترم یکسره بهونه می گیره که حوصلم سر رفته بدتر اینکه غریبیم قرار بود برم شهرستانم یکی دو روز به مامانم سر بزنم که نشد بریم به خدا فشار خونمم بالاست و حتی خودم دارم پرانول میخورم همراه قرصهای فشارم با تجویز دکتر قلب این روزا هم که میگن گروههای حساس خوب حالا من بیام استرس به خودم وارد کنم بدتر میشم حال دخترم که یکسره کنار منه بد میشه میترسه من چند روز دیگه پریود میشم و همیشه در این زمان ی روز سردرد شدید دارم مطمئن هستم که ایندفعه اگه این اتفاق بیفته مسلما من یکم بترسم خصوصا اگه با ی کم تنگی نفس و داغی بدنم باشه ولی خوب تا حد امکان سعی میکنم اضطراب و از خودم دور کنم 

قبول دارم دخترم یکسره بهونه می گیره که حوصلم سر رفته بدتر اینکه غریبیم قرار بود برم شهرستانم یکی دو ...

مال من فشارم می افته خدارو شکر بچه داری سرگرم میشی باهش 

قبول دارم دخترم یکسره بهونه می گیره که حوصلم سر رفته بدتر اینکه غریبیم قرار بود برم شهرستانم یکی دو ...

گل هستی جون تو یکی از تاپیکها فامیلش فوت کرده بود اجازه ندادن بودن برن خاک سپاری 😥😥😥

گل هستی جون تو یکی از تاپیکها فامیلش فوت کرده بود اجازه ندادن بودن برن خاک سپاری 😥😥😥

اجازه دادنشونو نمیدونم ولی میگن جسدشونو خوب تو کاور میزارن و کسی دیگه حق نداره کاورو باز کنه خوب اصولا اطرافیان درجه یک هم دچار این ویروس شدن و احتمالا قرنطینشون می کنن عزیزم فکرتو به این چیزا مشغول نکن قران بخون دعا بخون خودتو با کارای خونه سرگرم کن با گوشی سرگرم باش من الان که بچه ها تو خونه هستن نگرانی ندارم زیاد وقتی برن‌ مدرسه اونوقت جای نگرانی داره