2777
2789
عنوان

با شوهر بچه ننه باید چکار کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
شوهر منم اینطوزی بود البته بیشتر مادرش میخاست بفهمونه که یعنی پسرمه چند بار بش اخم کردم درست شده بهت ...

آره ماماناشونم هی میخان خودی نشون بدن..من قبلا یکبار باهاش دعوای شدید کردم یه مدت بهتر بود باز شروع کرده

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای انقد طول میکشه... بعد بچه بهتر نمیشه؟

چرا اتفاقا بیشتر حواسشون میره سمت بچه.

اما من بابام سالیان سال طول کشید تا کمی خوب بشه😑😑😑 هنوزم با 64 سال سن مادرشو که میبینه عنان از کف میده

چرا باید بدم بیاد؟ اگه من بغل بابام بشینم شوهرم باید بدش بیاد؟ به نظرم فرهنگمون غلطه وگرنه چه اشکا ...

بغلش بشینی بااینکه بغلش بخوابی فرق داره.. هرچیزی حدی داره

چرا اتفاقا بیشتر حواسشون میره سمت بچه. اما من بابام سالیان سال طول کشید تا کمی خوب بشه😑😑😑 هنوزم ...

😂😂😂 وای..اتفاقا ما اصلا تو خانوادمون اینجوری نداریم بخاطر همینه که خوشم نمیاد 

چه بد. چه اعصاب خرد کن. مادر نامزد من خودشو لوس می کنه اما نامزدم محلش نمیده. منم مادر ندارم. حوصله ...

خودش باید بفهمه جلوی کسی که مادر نداره نباید به بچش ابراز علاقه کنه..ولی میخاد بگه رییس منم

چی بگم اخه هرچی بگم خالی نمیشم که همش منتظرن شوهر من ببرتشون اینور اون ور خوبه دوتا پسر دارنا

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
خودش باید بفهمه جلوی کسی که مادر نداره نباید به بچش ابراز علاقه کنه..ولی میخاد بگه رییس منم

اره. ولی خوب میذارم به حساب نادونی. خدا به همسرت بینش بده که اینقدر بچه بازی درنیاره. باهاش منطقی حرف بزن بعد قهرتون

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
QUOTE چی بگم اخه هرچی بگم خالی نمیشم که همش منتظرن شوهر من ببرتشون اینور اون ور خوبه دوتا پسر دارنا

واای حرف دل منو گفتی..خرید دارن.شوهرمن باید ببره.دکتر میرن با شوهر من باید برن.مسافرت با شوهر من.خونه تکونی با شوهر من..دست از سر ما برنمیدارن

دقیقا شوهره من همچین اخلاقی داره شایدم از این بدتر....

دیگه حتی از حس مادر و فرزند هم نفرت دارم

خدا صبرت بده عزیزم تحمل کن چاره ای نیست

بره های این حوالی...گرگ هارا میدرند!
واای حرف دل منو گفتی..خرید دارن.شوهرمن باید ببره.دکتر میرن با شوهر من باید برن.مسافرت با شوهر من.خون ...

اره به قران خسته شدم نمی گم نکنه اینکارارو ولی دیگه شورشو در اوردن

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم