2777
2789
عنوان

نظرم راجع به آوردن بچه به دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 98 پست

نظر من صد در صد مخالف شماست.

از دید من زندگی عرصه ی مبارزه بزرگیه که ارزششو داره، و تلاش انسان برای تداوم نسل از مسئولیت پذیری، قوی بودن، خم نشدن در برابر مشکلات، اراده و بلندپروازی سرچشمه می گیره. تو شرایط سخت تر، اتفاقا این خصلتها بیشتر نمود پیدا می کنن.

کی گفته شما مسئول اینده اون بچه ای هستین ک به دنیا میارینش؟؟؟هر انسانی ک به این دنیا میاد یه رسالتی ...

👌👌👌👌 دقیقا هدف این باید باشه که بچه بیاری کمک کنن مشکلات مردم رو حل کنن

.کمک کنن دردی از مردم دوا کنن

اگه ادیسون بدنیا نمیومد شاید ما هنوز برق و هزاران اخنراع دیکه که باعث راحتی زندگی مون شده رو نداشتیم

اگه گراهام بل بدنیا نمیومد منو شما الان نمیتونستیم باهم ارتباط بگیریم.و...بجای حل کردن مسئله میخوان کلا مسئله رو پاک‌کنن

از اون طرف هم تو خود اسراییل فقط تبلیغ فرزنداوریه..

اما برای ایران فرزند بده و سگ‌ خوبه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه عزیزم؟؟؟دوست من دو تا بچه داره ولی اونا همش با هم بحث دارن و ...خیلی وقتا کوچیکه ناراحته ک ...

سه سالشه.. آخه دخترم مهرطلب شده سر نداشتن همبازی.. بعضی وقتها رفتار نرمالی نداره.. طریقه درست بازی کردنو نمیدونه مثلا میزنه آدمو ک شیطنت کنه.. صرفا بخاطر اینکه دچار افسردگی و... نشه و روان و روحیه سالمی داشته باشه مجبورم به دومی فک کنم..

والاه منم مث شما گرفتارم ولی نه بخاطر حرف بقیه.. من بخاطر حرف بقیه تره هم خورد نمیکنم چه برسه بچه بی ...

بنظرم خوده این سه ساله اول ادمو روانشو داغون میکنه هرچند نمیدونم بقیشم چه شکلیه ولی تاالانش من خودمم داغون شدم ولی چن ماهیه اینکه یه حرف میزنم درک میکنه یکم خوب و بدنسبت ب قبل تشخیص میده امیدوارم میکنه ولی در کل بنظرم این دوره این حجم مسئولیت برا مادر یه ادم رو از پا درمیاره میزنه ب جسم و جون ادم 

👌👌👌👌 دقیقا هدف این باید باشه که بچه بیاری کمک کنن مشکلات مردم رو حل کنن.کمک کنن دردی از مردم دوا ...

بعضیا یه حرفایی میزنن ادم واقعا تعجب میکنه ارزش انسان و با حیوان یکی میکنن انسان قدرت درک و انتخاب داره و میتونه بهترین سرنوشت واسه خودش رقم بزنه و میتونه دنیارو جای بهتر یا بدتری بکنه...

کسی ک راهشو اشتباه انتخاب میکنه میشه معتاد بچه از اول ک بدنیا میاد مگه معتاد؟؟؟؟اخر حرفمو نخوندی ک گ ...

خیلی از پدر مادرها معتادن 

خیلیا دزدن و ...

می‌خوان چه راهنمایی به بچه کنن دقیقا همچین ادمایی؟؟؟

اتفاقا انسان وقتی بچه دار میشه در قبال تامین نیازهای اولیش کاملاااا مسئوله 

حتی کسایی که خیلی وضع مالی بدی دارن و بچه با هزار حسرت بزرگ میشه مسئولن 

من نمیگم بچه باید مثل شاهزاده بزرگ بشه ولی نباید حسرت زیاد هم بکشه

سه سالشه.. آخه دخترم مهرطلب شده سر نداشتن همبازی.. بعضی وقتها رفتار نرمالی نداره.. طریقه درست بازی ک ...

دختر منم سه ساله بود دقیقا می‌گفت خواهر می‌خوام ولی وقتی بچه برادرم همون موقع به دنیا اومد و دو بار قبل من دیدش شاکی شد و گفت دیگه خواهر نمی‌خوام🤦😅

بعضیا یه حرفایی میزنن ادم واقعا تعجب میکنه ارزش انسان و با حیوان یکی میکنن انسان قدرت درک و انتخاب د ...

واقعا ..برای سگ دارن خرج کنن بهترین لباس و غذا و تولد بگیرند ..اما  برای بچه تو ایران خیلی گرونیه..اگه بیارن بدبخت میشه .از پس هزینه هاش بر نمیان!!

والا تابستون ۵ روز تو هفته پارک میبرمش با دوستاش قرار میزارن که بیان فلان ساعت مثلا الان مدرسه می‌ره ...

هفته ای 5 روز پارک میره.. کلاس زبان و موسیقی و اسکیت میره.. رفتامد دوستانه و خانوادگی هم دارید بعد مدرسه هم میره.. خب این بچه چیزی کم نداره ک تنهایی هم حس کنه.. نه من مامان بدی هستم چون ماشین ندارم راحت پارک ببرمش و انواع مختلف کلاس ببرمش و خصوصیات بد وسواسی هم داریم نمیتونیم با کسی معاشرت کنیم.. شهر غریبم هسیم رفتامد خانوادگی هم نداریم.. صب تا شب خونه تک و تنهاس بچم.. منم سرگرم کارای خونه و آشپزیم.. واقعا از خودم بدم اومد.. من در حق بچم دارم ظلم میکنم... واقعا مادر بدی هستم.

خیلی از پدر مادرها معتادن خیلیا دزدن و ...می‌خوان چه راهنمایی به بچه کنن دقیقا همچین ادمایی؟؟؟اتفاقا ...

اون پدرومادری ک معتادن خودشون هم یه پدرومادری داشتن ک نسبت به سرنوشت اون بچه بی تفاوت بودن زندگی هر انسانی از نسل ها قبل تعیین میشه انسان میتونه انتخاب کنه اون زنجیره تباهی ادامه بده یا یه جایی راهشو تغییر بده و نسل بهتری از خودش به جا بزاره...

واقعا ..برای سگ دارن خرج کنن بهترین لباس و غذا و تولد بگیرند ..اما برای بچه تو ایران خیلی گرونیه..ا ...

اخه بدبختی به چرخه طبیعی اون سگ بیچاره هم لطمه‌ میزنن هیچ حیوونی دوست نداره خارج طبیعت باشه و براش تولد بگیرن😃

اون پدرومادری ک معتادن خودشون هم یه پدرومادری داشتن ک نسبت به سرنوشت اون بچه بی تفاوت بودن زندگی هر ...

شاید فقط نیم درصد از اون بچه ها بتونن این روند رو ادامه ندن 

پس پدر و مادر مسئول سرنوشت بچه هستند 

حتی خدا گفته برای بچه اسم زیاد انتخاب کنید و این مسئولیت با پدر و مادره 

خیلی از پدر مادرها معتادن خیلیا دزدن و ...می‌خوان چه راهنمایی به بچه کنن دقیقا همچین ادمایی؟؟؟اتفاقا ...

بچه یه نسخه ی متن باز برای اضافه کردن کد های برنامه نویسی نیست که. پدر و مادر معتاد و داغون طبیعتا براش تروما رو میسازن، همون طور که خیلی شرایط دیگه مثل جنگ، قحطی، حوادث،...

اما تروما میتونه اونو قدم به قدم تو زندگیش به چالش بکشه. میتونه با غلبه بهش صعود کنه، یا با تسلیم شدن در برابرش سقوط.

لطفا نگید اکثرا سقوط میکنن، چون بحث اکثر و اقل نیست، بلکه حرف از امکانش میزنم. اینکه چطور یه سری زخم ها میتونن ادبیات و هنر رو پدید بیارن. یا منجر به پرداختن طرف به علم و فلسفه و... بشن. یا اصلا هیچی، یه آدم خیلی قوی بسازن که در مورد بچه های خودش میتونه با طناب پوسیده والدینش به چاه نیفته.

شاید فقط نیم درصد از اون بچه ها بتونن این روند رو ادامه ندن پس پدر و مادر مسئول سرنوشت بچه هستند حتی ...

همون خدا هم گفته نگران روزی فرزند خود نباشید روزی شمارو من فراهم میکنم...

تو دنیا همه انسانها مثل دومینو بهم خوبی یا بدی منتقل میکنن اگه تعداد ادم های خوب هرروز بیشتر بشه ناخوداگاه رو کیفیت زندگی بقیه هم تاثیر مثبت میزاره..