2777
2789
عنوان

با شوهر بچه ننه باید چکار کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست
ببخشید معذرت میخوام. اما من باشم سگ محلش می کنم. دیگه خونشونم نمیرم. حرفم بزنه میگم برو ور دل ننه ت ...

منم چند روزه باهاش قهرم.. امیدوارم حالیش بشه کارش قشنگ نیست

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
یعنی اصلا بدت نمیاد؟ خوشبحالت

چرا باید بدم بیاد؟

اگه من بغل بابام بشینم شوهرم باید بدش بیاد؟

به نظرم فرهنگمون غلطه وگرنه چه اشکالی داره 

من دوست دارم بچه مو تو هر سنی بغل کنم 

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین من ؟ آی لجمو در میاره آی لجمو در میاره  مثلا وقتی دوروز هم بریم خونشون مامانش میگه کم پیدا ...

وااایییی اخ گفتیاااا...هی هم میگن زود به زود بیاید.چرا دیر میاید..حالا ما دوروز درمیون خونشونیم.. یا اگه ساعت هشت بریم خونشون همه میگن چقددد دیییر اومدید دیگه دیر نیاید...حرص آدمو در میارن

منم چند روزه باهاش قهرم.. امیدوارم حالیش بشه کارش قشنگ نیست

چه بد. چه اعصاب خرد کن. مادر نامزد من خودشو لوس می کنه اما نامزدم محلش نمیده. منم مادر ندارم. حوصله اداها رو ندارم واقعا

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
اننننقققددد دلم میخواد تو اون شرایط کتکش بزنم که نگو...جالبه حق رو به جانب خودش میبینه..من واقعا نمی ...

شوهر منم اینطوزی بود البته بیشتر مادرش میخاست بفهمونه که یعنی پسرمه چند بار بش اخم کردم درست شده بهتر شده

اصلا حساسیت نشون نده که بدتر میکنن این مردا. اگه اوایل ازدواجتونه شاید کم کم بهتر بشه

اره یکسال نیست..بهتر میشه ولی پیرم میکنه تا بهتر شه