sarajooooni مدیر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 عنوان با شوهر بچه ننه باید چکار کرد؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست کیا شوهرشون بچه ننه ست؟؟ باهاش چیکار میکنین؟ میریم خونشون هی میره خودشو میچسبونه به مامانش کنارش دراز میکشه اونم هی ناز و بالش میکنه.مثل بچه های چهار ساله میمونه.من دلم میخاست با یه مرد ازدواج کنم نه یه بچه..شما باشین چیکار میکنین؟؟؟ هر چیز که در جستن آنی،آنی 1398/12/06 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 ببخشید معذرت میخوام. اما من باشم سگ محلش می کنم. دیگه خونشونم نمیرم. حرفم بزنه میگم برو ور دل ننه ت ... منم چند روزه باهاش قهرم.. امیدوارم حالیش بشه کارش قشنگ نیست هر چیز که در جستن آنی،آنی
medora عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1163 یعنی اصلا بدت نمیاد؟ خوشبحالت چرا باید بدم بیاد؟اگه من بغل بابام بشینم شوهرم باید بدش بیاد؟به نظرم فرهنگمون غلطه وگرنه چه اشکالی داره من دوست دارم بچه مو تو هر سنی بغل کنم بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 عین من ؟ آی لجمو در میاره آی لجمو در میاره مثلا وقتی دوروز هم بریم خونشون مامانش میگه کم پیدا ... وااایییی اخ گفتیاااا...هی هم میگن زود به زود بیاید.چرا دیر میاید..حالا ما دوروز درمیون خونشونیم.. یا اگه ساعت هشت بریم خونشون همه میگن چقددد دیییر اومدید دیگه دیر نیاید...حرص آدمو در میارن هر چیز که در جستن آنی،آنی
nazanin3579 عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 744 منم چند روزه باهاش قهرم.. امیدوارم حالیش بشه کارش قشنگ نیست چه بد. چه اعصاب خرد کن. مادر نامزد من خودشو لوس می کنه اما نامزدم محلش نمیده. منم مادر ندارم. حوصله اداها رو ندارم واقعا مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 وا عشق مادر و فرزند هست به بچه ننه بودن ربطی نداره یعنی ما که این لوس بازیا رو در نمیاریم عشق نداریم به همدیگه... هر چیز که در جستن آنی،آنی
خووودشونم عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 4692 اننننقققددد دلم میخواد تو اون شرایط کتکش بزنم که نگو...جالبه حق رو به جانب خودش میبینه..من واقعا نمی ... شوهر منم اینطوزی بود البته بیشتر مادرش میخاست بفهمونه که یعنی پسرمه چند بار بش اخم کردم درست شده بهتر شده
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 اصلا حساسیت نشون نده که بدتر میکنن این مردا. اگه اوایل ازدواجتونه شاید کم کم بهتر بشه اره یکسال نیست..بهتر میشه ولی پیرم میکنه تا بهتر شه هر چیز که در جستن آنی،آنی
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 اه اه بزارش کنارحوض سرش وبزن لوس چقدر خشن هر چیز که در جستن آنی،آنی
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14430 یعنی ما که این لوس بازیا رو در نمیاریم عشق نداریم به همدیگه... مگه گفتم ندارین اونا این طوری دارن ابراز میکنن التماس دعا
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 بی محلی.بهش اینجور موقع ها بخند و بگو شیرتو خوردی کوچولو یا نه؟😒 😂😂آره خوب گفتی 👌 هر چیز که در جستن آنی،آنی
sunnyy عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2639 اره یکسال نیست..بهتر میشه ولی پیرم میکنه تا بهتر شه من کشیدم خواهر میدونم چی میگی؛ الان من شش ساله دیگه جفتشون کمی بهتر شدن.
asal2000 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 50299 😂😂آره خوب گفتی 👌 😁غرورشو جریحه دار کن تا دست برداره فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
sarajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 384 مامانش شو من خییییلی بهش محبت میکنم ناز و بالش میکنم..ولی بازم مامانش نمیشم که هر چیز که در جستن آنی،آنی
rrezaaa عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 513 من خییییلی بهش محبت میکنم ناز و بالش میکنم..ولی بازم مامانش نمیشم که میشی کم کم این نیز بگذرد...