2777
2789

اول اینکه بیچاره امام کاظم که با اسمشون هم پول جمع میکن تازه انام کاظم زمستانه و تابستانه هم دارن دوم واقعا استاد تبریزیان باید به طبش شک کرد واقعا چرا کتاب مشهور پزشکی دنیا اتیش زد معلوم چه طرز تفکردی داره ودرضمن هیلی از اینا کلک پوله

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
چطوری ممکنه برای کرو نا باشه؟ یعنی امام کاظم گفته اینارو بخورید برای کرو نا؟تو اون زمان؟؟ من نمیفهمم

این دارو سیستم ایمنی بدنو تقویت میکنه. برای پیشگیری هم بخورید 

تو سر نژادپرستابجای مغز, عن گذاشتن 💩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون شیخ نفهم چه انتظاراتی دارید واقعا کرو نا رو درمان کنه خنده داره والا😏

منم اعتقادی ندارم بعضی حرفاش توی کانالش خیلی رو اعصابه 

ولی داروشو میگیرم ضرر ک نداره پودر گیاهیه

به چه کاری نیاد؟؟؟؟؟ مگه اون موقع ک رونا بوده که امام داروشو داده؟؟🤔🤔🤔🤔

من و پسرم این دارو رو موقعی که h1n1 اومد میخوردم شوهرم نخورد اون آنفولانزا گرفت دوهفته درگیر بود تو خونه ۷۰ متری من نگرفتم با پسرم

فعلا نفهم تو هستی . تو نخور برو بمیر . وقتیکه چیزی نمیدونی و اطلاع نداری پس حرف نزن .فعلا که مبینی هر کس استفاده کرده نتیجه گرفته .  ی آنفولانزا هست اسمشو عوض کردند

کاربر قدیمی هستم.   

عزیز میدونی همین شیخ چه بیمارانی ک درمان کرده؟؟من اطرافم زیادن کسانی ک به توصیه هاش عمل کردن تو بیماری های مختلف و خوب شدن...خود شخصش رو کاری ندارم ولی طبابتشون ک طبق طب اسلامیه واقعا عالیع

به چه کاری نیاد؟؟؟؟؟ مگه اون موقع ک رونا بوده که امام داروشو داده؟؟🤔🤔🤔🤔

بابا ک ر و ن ا آنفولانزا هست . فقط اسمشو عوض کردند . تنها راهش اینه که سیستم دفاعی بدنت بالا باشه .

کاربر قدیمی هستم.   
اول اینکه بیچاره امام کاظم که با اسمشون هم پول جمع میکن تازه انام کاظم زمستانه و تابستانه هم دارن دو ...

یه داروهاش به شخصه گرفتم مصرف میکردم برای تنبلی تخمدان به نام باه زنان

دکترمم متخصص طب ایرانی بود گفت میدونی چند نفر با این دارو یائسگی زودرس گرفتند خداروشکر زود فهمیدم

چطوری ممکنه برای کرو نا باشه؟ یعنی امام کاظم گفته اینارو بخورید برای کرو نا؟تو اون زمان؟؟ من نمیفهمم

کجای کاری خواهر سرش زده بود درمان ایدزهم هست ببین ما علمون تا کجا پیشرف کرده

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
فعلا نفهم تو هستی . تو نخور برو بمیر . وقتیکه چیزی نمیدونی و اطلاع نداری پس حرف نزن .فعلا که مبینی ه ...

این اقای تبریزیان فک و فامیل شماست!؟ چخبره اخه اینقدر تعصب! شماهم هر چی اون گفت بخور..والا

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
از اون شیخ نفهم چه انتظاراتی دارید واقعا  رو درمان کنه خنده داره والا😏

نه عزیزم اینم یه جور ویروس که سیستم ایمنی های ضعیف رو بیشتر اذیت میکنه شما با ایشون کاری نداشته باش خودتون بریم درباره خواص  هلیله سیاه و مصطکی  و شکر سرخ تحقیق کن خون هم از عطاری بخر و ترکیب کن و استفاده ولی استفاده کن برتن قوی میشه عزیزم