اول اینکه بیچاره امام کاظم که با اسمشون هم پول جمع میکن تازه انام کاظم زمستانه و تابستانه هم دارن دوم واقعا استاد تبریزیان باید به طبش شک کرد واقعا چرا کتاب مشهور پزشکی دنیا اتیش زد معلوم چه طرز تفکردی داره ودرضمن هیلی از اینا کلک پوله
رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اون شیخ نفهم چه انتظاراتی دارید واقعا کرو نا رو درمان کنه خنده داره والا😏
فعلا نفهم تو هستی . تو نخور برو بمیر . وقتیکه چیزی نمیدونی و اطلاع نداری پس حرف نزن .فعلا که مبینی هر کس استفاده کرده نتیجه گرفته . ی آنفولانزا هست اسمشو عوض کردند
از اون شیخ نفهم چه انتظاراتی دارید واقعا کرو نا رو درمان کنه خنده داره والا😏
عزیز میدونی همین شیخ چه بیمارانی ک درمان کرده؟؟من اطرافم زیادن کسانی ک به توصیه هاش عمل کردن تو بیماری های مختلف و خوب شدن...خود شخصش رو کاری ندارم ولی طبابتشون ک طبق طب اسلامیه واقعا عالیع
از اون شیخ نفهم چه انتظاراتی دارید واقعا رو درمان کنه خنده داره والا😏
نه عزیزم اینم یه جور ویروس که سیستم ایمنی های ضعیف رو بیشتر اذیت میکنه شما با ایشون کاری نداشته باش خودتون بریم درباره خواص هلیله سیاه و مصطکی و شکر سرخ تحقیق کن خون هم از عطاری بخر و ترکیب کن و استفاده ولی استفاده کن برتن قوی میشه عزیزم