2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سخته آدم اذیت میشه ولی طرز مصرفش اینجوریه 

مرسی🙏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

سلام برای این بیماری سیستم ایمنی رو باید قوی کرد و هلیله سیاه و مصطکی و شکر سرخ چیزهایی هستند که اگه سرچ کنین میبینین خیلی خاصیت دارن و ترکیب اینها توی داروی امام کاظم هست توی طب اسلامی سرچ کنین طرز تهیه اش هست و مقدار مصرفش برین عطاری اینا رو تهیه کنین خودتون مخلوط کنین یا از مراکز مجاز طب اسلامی بخرین من و بچه هام داریم استفاده میکنیم التماس دعا اینو دیشب تو تایپیک و های دیگه هم گفتم

برا سرماخوردگیه یا کرونااا اخرش؟؟؟ وای من خیلی نگرانم امروز شوهرم گلوش درد میکنه میترسم گرفته باشه ...

روش نوشته برا سرما خوردگی آنفولانزا گلو درد و تقویت سیستم ایمنی موقع مریضی باید ۳ شب پشت هم خورد وقتی برای پیشگیری میخواهی بخوری باید یه بار بخوری دوباره ۱۰ شب بعدش بخوری بعد ۱۰ شب بعد یعنی محموعا ۳ بار 

دو مدل زمستانه و تابستانه داره باید الان زمستانه رو بخوری 

چطوری ممکنه برای کرو نا باشه؟ یعنی امام کاظم گفته اینارو بخورید برای کرو نا؟تو اون زمان؟؟ من نمیفهمم

نه عزیزم توش هلیله وو مصطکی  و شکر سرخ داره که اینا خیلی برا تقویت سیستم ایمنی عالی هستند 

برا سرماخوردگیه یا کرونااا اخرش؟؟؟ وای من خیلی نگرانم امروز شوهرم گلوش درد میکنه میترسم گرفته باشه ...

مال کرو نا نیست ولی دارویی هست ک درمان خیلی از ویروسهاست...به شکلی میشه گفت باعث تقویت سیسنم ایمنی بدن میشه...میشه نمایندکی اصفهانش رو بگی