2777
2789

الانم من اصلا این اقارو نمیشناسم اما به دارو گیاهی مثله آویشن وپونه واسپند وسیر خیلی زیاد اعتقاد دارم اینم از پدرامون به گوشم رسیده خودمم بعد از تجربه اعتقاد دارم اواسه بچه ها وتب شوخی ندارم فقط به پزشک ودارو شیمیایی اعتقاد دارم

عزیزم من دارم دوره طب سنتی میگذرونم الآنم ترم حجامت هستم . برو اصولی مطالعه کن پیش اساتید درست بعد ب ...

من مطالعه کردم امتحانشونم کردم

تبریزیان اصلا و ابدا قبول ندارم

شما اصلا میدونی طب ایرانی چی میگه ..دانشگاه زدن براش انقدر مهمه..شما مثل اینکه اطلاعاتت کامل نیست

ریپلای نکن حوصله بحث ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مطالعه کردم امتحانشونم کردم تبریزیان اصلا و ابدا قبول ندارم شما اصلا میدونی طب ایرانی چی میگه . ...

چونکه کم آوردی میگی ریپلای نکن . حوصله نداری تو منو ریپلای نکن .

فقط داری اسم دانشگاه میاری . ی چیزی شنیدی مثل طوطی داری تکرار می‌کنی . 

تو که طب سنتی می‌دونی چیه بگو ببینم تفاوت بین طب سنتی و اسلامی در چی هست ؟؟؟ فقط طبل توخالی هستید اطلاعات در حد صفر دارید ادعات هم میشه . و اینم بگم تو از اول منو ریپلای کردی وگرنه من با آدمای نادانی مثل شما کاری ندارم . 

من دارم درسشو میخونم پیش اساتید بزرگ طب سنتی که از شاگردان حکیم روازاده هستند اونوقت میای بمن میگی چی میدونی  ؟؟ ی چیزی تو اینترنت خوندی اومدی اینجا داری با من بحث می‌کنی . من چند ساله دارم آموزش مبینم و وقت گذاشتم و هزینه کردم تو چیکار کردی؟

کاربر قدیمی هستم.   
چونکه کم آوردی میگی ریپلای نکن . حوصله نداری تو منو ریپلای نکن . فقط داری اسم دانشگاه میاری . ی چیز ...

باشه تو دانشمندی اصلا تو ابوعلی سینا 

من فقط و فقط طب ایرانی رو قبول دارم 

این یارو تبریزیان و تجویزاش هم بدرد جرز دیوار میخوره

خودم همه مراحل درمانی طب سنتی رو رفتم ..تاثیر چندانی نداشت اخر طب شیمیایی بدردم خورد

فکر کردی دو کلاس طب سنتی رفتی پروفوسور سمیعی هستی ..جمع کن بابا برو همون پیروی اون مرتیکه رو بکن ببینم ب کجاها میرسی 😏😏😏😏

چونکه کم آوردی میگی ریپلای نکن . حوصله نداری تو منو ریپلای نکن . فقط داری اسم دانشگاه میاری . ی چیز ...

حوصله بحث باهات ندارم چون باردارم و حیف وقتم صرف بحث با ادمایی مثل تو بشه..ریپلای کنی خودت رو حقیر تر کردی😏😏