الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو از کجا میدونی ؟؟, علم طب اسلامی و سنتی داری؟؟ ما اعتقادمون به این هست که فقط مرگ هست که درمان ند ...
خودم دیدم روش زده بود تو عطاری و بعد اصلا طب اسلمی وجود نداره خود اخبار گفت بعدم بله اعتقاد داشتن خوبه ولی حواس مون باشه با اعتقادمون بازی نشه و وسیله پول در اوردن بعضیا نشه
رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
اینقدر از این یارو بدم میاد که نگو!منتها سینه چاکاش اینجان..نمیشه حرف زد!
نه عزیزم راههای درمانش اسونه و ارزون و بی ضرر اینقدر مقاومت نمیخواد که یک با خودتون تجربه کنین متوجه میشین مثلا من قارچ گرفته بودم شدید خارش داشتم چند بار نوره زدم با حنا فوری خوب شدم حالا قبلا ها چند تا اپلیکاتور و پماد باید استفاده میکردم
رفتم از عطاری بگیرم نداشت مواد تشکیل دهنده اشو میدونم
ای وای منم دیروزتمام عطاریهای شهر رو گشتم که ترکیباتشوبخرم درست کنم همه شون گفتند درکمال تعجب گفتند این دوسه روزتموم شده تازه فروشنده های عطاری ازحفظ بودندازبس ملت خریده بودند من قبلش فکرمی کردم هیشکی نمی دونه نمایندگیهای طب اسلامی آماده شودارند
نه فامیل من نیست . ولی از ناآگاهی همتون دارید چرت و پرت میگید . من علمشو میدونم شما چی میدو ...
اخه عزیز من طب اصیل و سنتی که میگی تا حالا چند نفرو نجات داده؟چرا کورکورانه به اسم اسلام دنباله روی یه سری افراد میشید؟ دویست تا کشور با علم شیمیایی دارن زندگیشونو نجات میدن همه اشتباهه؟ فقط ما یک کشور که طب سنتی اسلامی داریم درست میگیم؟- مهم ترین کتاب پزشکی جهانو اتیش زدن این به نظرت کار به ادم عاقله؟