2777
2789
کجای کاری خواهر سرش زده بود درمان ایدزهم هست ببین ما علمون تا کجا پیشرف کرده

اینقدر از این یارو بدم میاد که نگو!منتها سینه چاکاش اینجان..نمیشه حرف زد!

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز میدونی همین شیخ چه بیمارانی ک درمان کرده؟؟من اطرافم زیادن کسانی ک به توصیه هاش عمل کردن تو بیما ...

عزیزم همین اخبار ایران گفت چیزی بعنوان طب اسلامی وجود نداره بلکه میگن طب سنتی بازم خود دانی من به شخص خیلی گول اینا رو خوردم 

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
کجای کاری خواهر سرش زده بود درمان ایدزهم هست ببین ما علمون تا کجا پیشرف کرده

تو از کجا می‌دونی ؟؟, علم طب اسلامی و سنتی داری؟؟ ما اعتقادمون به این هست که فقط مرگ هست که درمان نداره.

کاربر قدیمی هستم.   
نه عزیزم اینم یه جور ویروس که سیستم ایمنی های ضعیف رو بیشتر اذیت میکنه شما با ایشون کاری نداشته باش ...

چی بگم والا من با دارو گیاهی مشکل ندارم ولی اون صخنه اتیش زدن کتاب طب جدید حالم انقدر بد که ازش متنفر شدم 

باشه من نفهم . شما برید داروی شیمیایی بخورید و دم به دقیقه پاتون تو دکترها باشه . همش از ناآگاهی هست

شما هم برو داروهایی ک اصلا مجوز نداره بخور به امید بهبودی ..من خودم طرفدار طب ایرانی ام داروهای گیاهی اونا رو مصرف میکنم

تو از کجا می‌دونی ؟؟, علم طب اسلامی و سنتی داری؟؟ ما اعتقادمون به این هست که فقط مرگ هست که درمان ند ...

خودم دیدم روش زده بود تو عطاری و بعد اصلا طب اسلمی وجود نداره خود اخبار گفت بعدم بله اعتقاد داشتن خوبه ولی حواس مون باشه با اعتقادمون بازی نشه و وسیله پول در اوردن بعضیا نشه

این اقای تبریزیان فک و فامیل شماست!؟ چخبره اخه اینقدر تعصب! شماهم هر چی اون گفت بخور..والا

نه فامیل من نیست . ولی از ناآگاهی همتون دارید چرت و پرت میگید . 

من علمشو می‌دونم شما چی می‌دونید؟؟؟ طب اصیل سنتی و اسلامی رو مال ماست ول کردید چسبیدید ب ی مشت داروی شیمیایی این باعث تأسف هست

کاربر قدیمی هستم.   
اینقدر از این یارو بدم میاد که نگو!منتها سینه چاکاش اینجان..نمیشه حرف زد!

نه عزیزم راههای درمانش اسونه  و ارزون  و بی ضرر اینقدر مقاومت نمیخواد که یک با خودتون تجربه کنین متوجه میشین مثلا من قارچ گرفته بودم شدید خارش داشتم چند بار نوره زدم با حنا فوری خوب شدم حالا قبلا ها چند تا اپلیکاتور و پماد باید استفاده میکردم

رفتم از عطاری بگیرم نداشت مواد تشکیل دهنده اشو میدونم

ای وای منم دیروزتمام عطاریهای شهر رو گشتم که ترکیباتشوبخرم درست کنم همه شون گفتند درکمال تعجب گفتند این دوسه روزتموم شده  تازه فروشنده های عطاری ازحفظ بودندازبس ملت خریده بودند من قبلش فکرمی کردم هیشکی نمی دونه نمایندگیهای طب اسلامی آماده شودارند

این اقای تبریزیان فک و فامیل شماست!؟ چخبره اخه اینقدر تعصب! شماهم هر چی اون گفت بخور..والا

والا انگار بهشون پول میده بیان تبلیغش کنند 

دیدی چجوری پاچم گرفت من به اون فحش دادم چون حقش بود نه تو که میای خودت میندازی وسط

بیا بزن.من خودم پرستارم. توضیح ک رونا نخواستم.داروی امام کاظمو گفتم چیه

اگر پرستاری پس چرا مثل بی سوادعا حرف میزنی ؟!, هنوز نمیدونی که آنفولانزا باید سیستم دفاعی بدن قوی باشه .

کاربر قدیمی هستم.   
نه فامیل من نیست . ولی از ناآگاهی همتون دارید چرت و پرت میگید .  من علمشو می‌دونم شما چی می‌دو ...

اخه عزیز من طب اصیل و سنتی که میگی تا حالا چند نفرو نجات داده؟چرا کورکورانه به اسم اسلام دنباله روی یه سری افراد میشید؟ دویست تا کشور با علم شیمیایی دارن زندگیشونو نجات میدن همه اشتباهه؟ فقط ما یک کشور که طب سنتی اسلامی داریم درست میگیم؟- مهم ترین کتاب پزشکی جهانو اتیش زدن این به نظرت کار به ادم عاقله؟

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
نه فامیل من نیست . ولی از ناآگاهی همتون دارید چرت و پرت میگید .  من علمشو می‌دونم شما چی می‌دو ...

عزیزم خواهشا فقط برو گوگل کن فیلم آتش زدن  کتاب استاد ببین بعد هرچی تو گفتی ما قبول میکنم واقعا چطور میشه یه استاد اینجوری رفتار کنه