نه درخواست دوستی نه تگ و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ، میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خیانت نمیکرد فقیرترین مرد هم بود کنار میومدم اما با خیانتش کاری کرد هر روز سر هر مسئله کوچیک بحثمون بشه حتی مسائل مالی رو بهونه میکنم تا حرصم رو خالی کنم
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
مثلا سر کارای بزرگ و خرجای بزرگ خونه یه مدت هی بهش میگم ولی دعوا نه ، مثلا یه سال اصرار میکردم بهش که خونه رو سرامیک کنه ، بعد سرامیک همش میگفتم دوتا فرش برا اتاقا بخر ، امسال هم همش بهش میگفتم لوستر بخره و خونه رو شوفاژ کنه ولی دیگه دیدم برا به دنیا اومدن بچه کلی خرج کردیم دیگه بیخیالش شدم