احساس افسردگی میکنم همش تو گذشته گیرم امیدی به اینده ندارم شوهرم تو خونه با اینکه خیلی کمک حالمه ولی نمیدونم چرا همش ازش بدم میاد یه پسر یه ساله دارم کلا خودمو خونمو زندگیمو ول کردم همش دوست دارم تو اتاق بشینم هیچ کاریم نکنم خسته شدم از این وضع دیگه شبا تا ساعت ۳ و ۴ بیدارم روزا تا ۲ و ۳ میخوابم بچمم باباش نگه میداره انگار از این دنیا کنده شدم هیچ انگیزه ای ندارم😔همش کسلم سرم انگار سنگینه حوصله هیچ کسو هیچ جارو ندارم تو خونه یا اصلا حرف نمیزنم یا اینکه غر میزنم همه چی رو اعصابمه بیاین کمکم کنین حالم خوب بشه هر کاری بگین میکنم فقط نجاتم بدین😭😭😭😭
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
افسردگی داری عزیزم.و قطعا درمان میشه.قدر زندگیت و بدون.خودت برای بلند شدن تصمیم بگیر.همیشه شوهرت اینقدر صبور نمی مونه و یاد داشته باش که اونم انسانه و یه جایی ممکنه کم بیاره و خدایی نکرده شاید دیگه نتونه تحملت کنه.از خدای عزیز میخوام بهت قوت قلب بده و اراده ای راسخ که بتونی زندگیتو نجات بدی.موفق باشی عزیزم
یه برنامه ای چیزی ترو خدا بهم بگو از فردا عملی کنم بخدا قول میدم هر کاری باشه بکنم
اول از همه اهنگ شاد گوش کن بلند کن برقص باهاش. برو باشگاه حتماااا. اگ نمیتونی بری اهنگ بزار تو خونه ورزش کن. به پوستت به لباست به موهات برس. حال خودتو خوب کن. بگو بسه دیگ من لایق اینم شاد باشم.دنیا دو روزه من پسر سالم دارم شوهر خوب دارم .میخام تغیر کنم .برو قدم بزن بیرون حتی تنها. من تنها میرم خیلیم خوبه.این چیزای ک گفتم خودم یه مدت افسرده بودم.اجرا کردم عالی بود
اینم بهت بگم. اگ خابتو درس کنی و صب ساعت ۹ حالا ۱۰هم پاشی .۵۰درصد راهو رفتی. پاشو اهنگ بزار .با عشق صبحونه بزار.انگیزه داشته باش.تو زنی ,همچی زندگی به تو بستگی داره. تو حالت خوب باشه حال زندگیتم خوبه. بسه دیگ ناراحتی
یه برنامه ای چیزی ترو خدا بهم بگو از فردا عملی کنم بخدا قول میدم هر کاری باشه بکنم
افسردگی گرفتی عزیزم،،، صبحا زودتر بیدار شو، برو باشگاه،یه ورزش گروهی ثبت نام کن.قرص آسنترا که خوبه خواب آور نیست،،، برو دکتر و بخواه که از اون بده بهت.
باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
افسردگی داری عزیزم.و قطعا درمان میشه.قدر زندگیت و بدون.خودت برای بلند شدن تصمیم بگیر.همیشه شوهرت این ...
قربونه دله مهربونت بشم ممنونم که وقت گذاشتی برات صلوات فرستادم همونجور که تو برا حل مشکلم وقت گذاشتی الهی خدا در لحظه حوری بهت نگاه کنه که زندگیت پر بشه از حس ارامش❤
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞