2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین زندگیمو درست کنم😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 82 پست
شوهرم کارارو میکنه حتی وقتی از سر کار میاد😔

عزیزم حتما حتما حتما برو باشگاه حتی اگه ورزش نکنی درست ‌ حسابی همین که پامیشی اماده میشی لباس باشگاه اماده میکنی میری اونجا خانمای دیگرو میبینی حذف میزنی اهنگ پخش میشه خیلی روحیت عوض میشه حتما حتما این کارو بکن با برام بنویس که اوضاع چطور شد . باشه؟

افسردگی داری عزیزم.و قطعا درمان میشه.قدر زندگیت و بدون.خودت برای بلند شدن تصمیم بگیر.همیشه شوهرت اینقدر صبور نمی مونه و یاد داشته باش که اونم انسانه و یه جایی ممکنه کم بیاره و خدایی نکرده شاید دیگه نتونه تحملت کنه.از خدای عزیز میخوام بهت قوت قلب بده و اراده ای راسخ که بتونی زندگیتو نجات بدی.موفق باشی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه برنامه ای چیزی ترو خدا بهم بگو از فردا عملی کنم بخدا قول میدم هر کاری باشه بکنم

اول از همه اهنگ شاد گوش کن بلند کن برقص باهاش. برو باشگاه حتماااا. اگ نمیتونی بری اهنگ بزار تو خونه ورزش کن. به پوستت  به لباست به موهات برس. حال خودتو خوب کن. بگو بسه دیگ من لایق اینم شاد باشم.دنیا دو روزه من پسر سالم دارم شوهر خوب دارم .میخام تغیر کنم .برو قدم بزن بیرون حتی تنها. من تنها میرم خیلیم خوبه.این چیزای ک گفتم خودم یه مدت افسرده بودم.اجرا کردم عالی بود

دختری با ارزو های زیبا

اینم بهت بگم. اگ خابتو درس کنی و صب ساعت ‌۹ حالا ۱۰هم پاشی .۵۰درصد راهو رفتی. پاشو اهنگ بزار .با عشق صبحونه بزار.انگیزه داشته باش.تو زنی ,همچی زندگی به تو بستگی داره. تو حالت خوب باشه حال زندگیتم خوبه. بسه دیگ ناراحتی 

دختری با ارزو های زیبا
همش غرق گذشته ی لعنتیم زندگییی خخخیییللیی سختی داشتم برا ایندم احساس میکنم هیچ پشتوانه ای ندارم نمید ...

من کاامل میفهممت. میدونی چرا اینجوری ایی!!چون انگیزه نداری چون فک میکنی دیگ تمومه دیگ برای چی برای کی تلاش کنم. ولیی اگ بدونی ک  یروز حال خوب چقد خووبه تلاش میکنی بیایی بیرون ازین وضع.

دختری با ارزو های زیبا
یه برنامه ای چیزی ترو خدا بهم بگو از فردا عملی کنم بخدا قول میدم هر کاری باشه بکنم

افسردگی گرفتی عزیزم،،، صبحا زودتر بیدار شو، برو باشگاه،یه ورزش گروهی ثبت نام کن.قرص آسنترا که خوبه خواب آور نیست،،، برو دکتر و بخواه که از اون بده بهت.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
عزیزم حتما حتما حتما برو باشگاه حتی اگه ورزش نکنی درست ‌ حسابی همین که پامیشی اماده میشی لباس باشگاه ...

اخه باشگاه نمیتونم برم شوهرم نمیزاره😔

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
چرا نمیزاره؟

زیاد نمیزاره اجتماعی باشم شبا فقط میبرتم بیرون اونم ۱۲ شب کسی نبینتم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
اخه باشگاه نمیتونم برم شوهرم نمیزاره😔

اگه نمیزاره اشکال نداره ورزش دانلود کن بریز تو فلش بزن به تلویزیون صداشو زیاد کن قشنگ لباس ورزشی خوشگل بپوش نیم ساعت ورزش کن اهنگ بزار خیلی بهتر میشه اوضاع

اینم بهت بگم. اگ خابتو درس کنی و صب ساعت ‌۹ حالا ۱۰هم پاشی .۵۰درصد راهو رفتی. پاشو اهنگ بزار .با عشق ...

دورت بگردم ننیدونی حرفات چقد به دلم میشینه الهی خدا هر گرهی تو زندگیته به دست پنج تن وا کنه خوشبخت بشی عزیز دلم

اگه نمیزاره اشکال نداره ورزش دانلود کن بریز تو فلش بزن به تلویزیون صداشو زیاد کن قشنگ لباس ورزشی خوش ...

صدرصد امتحان میکنم خیلی دیگه از این وضع خسته شدم😔

زیاد نمیزاره اجتماعی باشم شبا فقط میبرتم بیرون اونم ۱۲ شب کسی نبینتم

باهاش صحبت کن بگو آدمیزاد ذاتش اجتماعی هست بگو اینجوری روز به روز حالم بدتر مبشه و اوضاع خونه بدتر میشه فکر نمیکنم خودشم از شرایط الان راضی باشه ازش بپرس کجا اجازه میده بری که خیال خودشم راحت باشه

افسردگی داری عزیزم.و قطعا درمان میشه.قدر زندگیت و بدون.خودت برای بلند شدن تصمیم بگیر.همیشه شوهرت این ...

قربونه دله مهربونت بشم ممنونم که وقت گذاشتی برات صلوات فرستادم همونجور که تو برا حل مشکلم وقت گذاشتی الهی خدا در لحظه حوری بهت نگاه کنه که زندگیت پر بشه از حس ارامش❤