احساس افسردگی میکنم همش تو گذشته گیرم امیدی به اینده ندارم شوهرم تو خونه با اینکه خیلی کمک حالمه ولی نمیدونم چرا همش ازش بدم میاد یه پسر یه ساله دارم کلا خودمو خونمو زندگیمو ول کردم همش دوست دارم تو اتاق بشینم هیچ کاریم نکنم خسته شدم از این وضع دیگه شبا تا ساعت ۳ و ۴ بیدارم روزا تا ۲ و ۳ میخوابم بچمم باباش نگه میداره انگار از این دنیا کنده شدم هیچ انگیزه ای ندارم😔همش کسلم سرم انگار سنگینه حوصله هیچ کسو هیچ جارو ندارم تو خونه یا اصلا حرف نمیزنم یا اینکه غر میزنم همه چی رو اعصابمه بیاین کمکم کنین حالم خوب بشه هر کاری بگین میکنم فقط نجاتم بدین😭😭😭😭
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم گل بهتری انشاالله ؟عزیز دلم حیف زندگیت که بخوای با فکر کردن ب گذشته خرابش کنی من زندگینامتو خون ...
ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم خدا کمکم کنه از این بحران نجات پیدا کنم امروز یکم به خودم رسیدم به اشپزخونم رسیدم بازم ادامه میدم انقدری که خوب بشم محتاج دعا های قشنگتم
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞