2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین زندگیمو درست کنم😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 82 پست

سلام عزیزم خوبی؟

چه خبرا امروز چیکاراکردی؟

یکم وضعت از دیروز بهتره؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
سلام عزیزم خوبی؟ چه خبرا امروز چیکاراکردی؟ یکم وضعت از دیروز بهتره؟

سلام قربونت بشم اره امروز که بیدار شدم بازم دیر بود ولی دیگه با شوهرم یه لقمه غذا خوردم بچمو خوابوندم رفتم حموم ارایش کردم یکمم اشپز خونمو سر سامون دادم امروز خیلی بهتر دیروزم مرسی که هستی عزیز دلم 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم گل بهتری انشاالله ؟عزیز دلم حیف زندگیت که بخوای با فکر کردن ب گذشته خرابش کنی من زندگینامتو خون ...

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم خدا کمکم کنه از این بحران نجات پیدا کنم امروز یکم به خودم رسیدم به اشپزخونم رسیدم بازم ادامه میدم انقدری که خوب بشم محتاج دعا های قشنگتم 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
به خدا خوب میشی قول میدم بهت از همین امروز یه ساعت مشخص کن با گوشی یا تلویزیون ورزش کن ایندکارا که گ ...

سلام دوستم امروز یکم به خودم رسیدم به اشپزخونم رسیدم ارایش کردم اهنگ گوش دارم خلاصه اوضاع بهتر دیروزمه الهی فدای دل مهربونت بشم  دعام کن 

سلام قربونت بشم اره امروز که بیدار شدم بازم دیر بود ولی دیگه با شوهرم یه لقمه غذا خوردم بچمو خوابوند ...

خواهش میکنم عزیزم همینطور ادامه بده افرین هروقت دیدی حالت بده بیا باهم حرف بزنیم  

البته خداهم بهترین یارو یاورته وهمیشه پشتته😊

خیلی خوش حال شدم که حالت خوبه 

بازم دعات میکنم انشالله❤❤

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
سلام دوستم امروز یکم به خودم رسیدم به اشپزخونم رسیدم ارایش کردم اهنگ گوش دارم خلاصه اوضاع بهتر دیروز ...

سلام عزیزم هزار ماشااله آفرین چه کارای خوب کردی ماشاله توی یه روز خیلی خوبه افرین