2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین زندگیمو درست کنم😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 82 پست
اول صبح قبل شوهرت پاشو خونه رو جمع کن و صبحونشو آماده کن بعد کل روز و سعی کن با بچه و شوهرت شوخی کنی ...

باشههه خدا کنه امشب بتونم بخوابم که صبح پاشم خدا خیرت بده

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
الهی بمیرم برا دلت دعا میکنم اوضاع زندگیت خوب بشه توام برا من دعا کن

سرتو با کارهای تزئيني گرم کن. گلسازی و خمیر چینی. و گل با فوم. یا گیفت سر عقد عروس بساز خیلی کارها که میتونه بهت انگیزه بده. پرده کریستالی درست کن 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور به نظرت حالم خوب میکنه از دارو متنفرم

اره مشاورم خوبه،اما از دارو نترس،پیش روانپزشک یاهمون دکتر مغز و اعصاب خوب برو،داروهاش حتما موثره،اون دکترت شاید خوب نبوده که خاب آور داده،خوبت نکرده،به یه دکتر اکتفا نمیکنن که گلم.نماز و قرانم بخون،یاد خدا کن باخودش حرف بزن،حتما خوب میشی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

به فکر روز های خوب و خدا دوست فکر کن وبرای به دست آوردن خوشی توزندگیتون تلاش کن باور کن اگه تو خوب و خوش باشی هم شوهرت حالش خوبه و دلش قرصه هم بچه ات...من تو مامانم دیدم اونم افسردگی داشت هم خودمو هم پدرم خیلی اذیت شدیم اما خودم بعضی وقتا با سن کوچیکم تلاش کردم تا وضیعت زندگیمون بدتر نشه وخداروشکر الان مامانم حالش خیلی خوب شده...اینم بدون وباور کن همه چیز درست میشه اونی این وسط اذیت میشه خودتی اگرم درست نشدن از ارامش روحی تو مهمتر نیستن به ارامش خودت فکر کن همین

درباره گذشته ات هم من نمیدونم برا چی فکر میکنی اگه تقصیر کار نیستی که هیچ به خودت بگو من کاره ای نبودم بالاخره این کارشده به من ربطی نداره شاید حکمتی توش بوده

اگرم که تقصیر کاری خب انسان جائزالخطاست سعی کن دیگه اونکارو نکنی واز خدای مهربان طلب ببخشش کن

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
باشههه خدا کنه امشب بتونم بخوابم که صبح پاشم خدا خیرت بده

فدات ایشالا درس میشه گوشی تو بذار رو زنگ 

هروقت هم ناامید شدی ب این فکر کن ک ی شوهر داری ک ب صدتا مرد مثل شوهر خیلی از ماها می ارزه

من چهارشبه نخوابیدم بخاطر بچم دارم از کمر درد میمیرم شوهرم ۵دقیقه هم بچه رو نمی گیره 

پس مواظب زندگیت باش ک شوهرت دلسرد نشه

افسردگی بعد زایمان ؟پسرم یه سالشه ینی امکانش هست؟؟

اره،اگه بعد زایمانت اینجوری شده باشی،البته اونموقع که تازه بدنیا اومده بود

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

ببینم تا لنگه ظهر خوابیدی نهار کی درست میکنه 😞 

فقط خودت میتونی حالت و خوب کنی به چیزهای منفی فکر نکن ورزش کن تنوعی تو زندگیت انجام بده قرآن بخون فقط با یاد خدا دلت آروم میشه

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️

عزیزم خودت باید تلاش کنی به خودت روحیه بدی کاراتو انجام بدی باکمک خدا البته

اگرم به یه کاری حوصله نداشته باشی سعی کن باآرامش انحامش بدی بعد میبینی حوصله اومد سر جاش

قشنگ برا شوهرت نهار شام درست کن کتاب ها و برنامه اشپزی بخون 

راه و رسم خونه داری کردنو بخون

قرآن بخون😊

انشالله خوب میشی عزیزم درکت میکنم😘

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
هر کاری که بگین میکنم انگار احتیاج به یه تلنگر دارم پشنهاداتونو بگیت

با خواهرت دوستت یا هر کی ک باهاش خوش میگدره بهت بره کلاس رقص  استخر و شنا عالیه کتاب های انگیزشی بگیر بخون  سعی کن همش بری جاهایی ک بهت خوش میگگذره 

کاربری دست دو نفره .....
الان دقیقا مشکلت چیه?چی ناراحتت میکنه

همش غرق گذشته ی لعنتیم زندگییی خخخیییللیی سختی داشتم برا ایندم احساس میکنم هیچ پشتوانه ای ندارم نمیدونم چه جوری بگم انگار که ادم از خواب پا میشه منگه کسله اونجورم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عزیزم خودت باید تلاش کنی به خودت روحیه بدی کاراتو انجام بدی باکمک خدا البته اگرم به یه کاری حوصله ن ...

فدای مهربونت بشم مرسی که بهم روحیه دادی سعی خودمو میکنم

به فکر روز های خوب و خدا دوست فکر کن وبرای به دست آوردن خوشی توزندگیتون تلاش کن باور کن اگه تو خوب و ...

زندگی ناممو میخونی احساس میکنم میتونی کمکم کنی🙏🙏🙏

ببینم تا لنگه ظهر خوابیدی نهار کی درست میکنه 😞  فقط خودت میتونی حالت و خوب کنی به چیزهای منفی ...

شوهرم کارارو میکنه حتی وقتی از سر کار میاد😔

زندگی ناممو میخونی احساس میکنم میتونی کمکم کنی🙏🙏🙏

خواهش میکنم عزیزم

خیلی دوست دارم به یکی از بنده های خدا کمک کنم

اگه خواستی درخواست دوستی بده حرف بزنیم باهم

فدای مهربونت بشم مرسی که بهم روحیه دادی سعی خودمو میکنم

افرین