2777
2789
عنوان

برادر جوانم اعضای بدنشو اهدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره عزیزمهوشیاری صفر هم وجود داره

پاسخ حرکتی

پاسخ چشمی

پاسخ کلامی

این سه تا سنجیده میشه برای سنجیدن سطح هوشیاری

بدترین حالت در مرگ مغزی اینه هیچکدوم از این‌پاسخ ها رو‌نداره بیمار

وقتی هیچ پاسخی نداره برای هرکدوم از اون سه تا امتیاز میشه ۱!!!جمع سه تاشم میشه ۳

مااصلا صفر نداریم!

امتیاز دهی به هر کدوم از اون سه تا از ۱تا۵

پس حداقلش۳ و‌حداکثر ۵

در هرصورت خدا ان شالله ارامش بده به دلتون و صبر بده

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من کادر درمانمGCSحداقلش ۳!!!!

کادر درمان به ما گفتند ۲ است وگرنه از روی دستگاه هایی که بهش وصله نمیشد تشخیص داد یا من بلد نبودم

میشه واسه سلامتی و عاقبت بخیری پسرام صلوات بفرستید😍😍
پاسخ حرکتیپاسخ چشمیپاسخ کلامیاین سه تا سنجیده میشه برای سنجیدن سطح هوشیاریبدترین حالت در مرگ مغزی ای ...

هيچکدوم از این پاسخ ها رو نداشت ما هنوز امید داشتیم برمیگرده ولی میگن داره کم کم همه اعضای بدنش از کار میفته

میشه واسه سلامتی و عاقبت بخیری پسرام صلوات بفرستید😍😍
هيچکدوم از این پاسخ ها رو نداشت ما هنوز امید داشتیم برمیگرده ولی میگن داره کم کم همه اعضای بدنش از ک ...

عزیزم وقتی هیچی نداره یعنی۳ دیگه

قربونت برم خدا به دلت ارامش بده سخته

برااینم برات گفتم گفتم قبل اینکه یه عده خمله کنن بهت بگن چون گفتی دو ولی دو نداریم پس الکی میگی گفتم بهت بگم که اصلاحش کنی چون قبلا یکی اشتباهی گفت دو همین بلا رو سرش اوردن

کار خیلی خوبی کردین واقعا دل بزرگی میخواد

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از عزیزان ماهم هوشیاری ۳ آخرین ضریب هوشیاری تو تاپیکام هست اهدای عضو کردیم با تمام وجودم غمت رو درک میکنم عزیزم خدا به دلتون صبر بده خیلی سخته بخدا 😭😭 ولی وقتی اهدا میکنید انگار جنس غم از دست دادن فرق میکنه انگار میفهمی شاید درسته دیگه پیشت نیست ولی هرکدوم از اعضای بدنش تو یه بدن دیگه داره نفس میکشه