2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین زندگیمو درست کنم😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته رو ولش بابا به فکر اینده باش سعی کن به خودت ارامش بدی اگه اینکارارو تو بکنی مگه چیزی حل میشه ولش کن چیزای بیخودی رو از خودت مواظبت کن...مثلا سعی کن باخودت حرف بزنی حرف هایی که فک میکنی اگه دیگران بهت بزنن آرامش پیدا میکنی ومهمتر از همه رابطه تو باخدا بیشترو بیشتر کن چیزایی بخون که از مهربونی های خدا زیاد میگه فک کنم اگه بخوای برنامشم نصب میکنی...پیش یه مشاور خوب هم برو😊😊😊

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
شوهرم با اینکه بیشتر منافع خودش براش مهمه ولی کم برا منم نمیزاره ظرف میشوره غذا میپزه ظهر که بیدار م ...

اونوقت با این حساب شوهرت کی سر کاره شغلش چیه

خودت باید به خودت بیای کسی نمیتونه کمکت کنه

چ شوهر خوبی من تا صبح بچه رو نگه میدارم صبحم نباید بخوابم کارای صبحونه و نظافت و غذا اینا درس کنم با ...

یه برنامه ای چیزی ترو خدا بهم بگو از فردا عملی کنم بخدا قول میدم هر کاری باشه بکنم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
چ شوهر خوبی من تا صبح بچه رو نگه میدارم صبحم نباید بخوابم کارای صبحونه و نظافت و غذا اینا درس کنم با ...

وای دقیقا مث شوهر منه...تو هم مث خوده منی...شوهر منم امروز قهرکرده ک چرا زنگ نمیزنی خاهزم دعوت کنی بیاد منم گفتم خودت زنگ بزن...تازه من اومدم خونه جدید اونا باید بیان

نه همش دور ورم میتابه کارا منو میکنه ولی میدونم با این اوصاع اونم خسته میشه بگین چیکار کنم چطور دوبا ...

برو دکتر عزیزم،در کنار دارو،ورزش و کلاس و پارک و اینجور جاها برو تا خودتو شاد کنی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
برو دکتر عزیزم،در کنار دارو،ورزش و کلاس و پارک و اینجور جاها برو تا خودتو شاد کنی

مشاور به نظرت حالم خوب میکنه از دارو متنفرم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
هر کاری که بگین میکنم انگار احتیاج به یه تلنگر دارم پشنهاداتونو بگیت

قدر زندگیتو بدون شوهر من اگه یک درصد شوهرت بود من الان بال در می‌آوردم پرواز میکردم. همه کار که برات میکنه شوهر من اگه یه قرص برام بخره کلی منت سرم میذاره. عامل همه مریضیهام و سر دردهام خودشه همه کارم براش میکنم همه جوره پشتشم ولی اگه مثلا یه چیزو از سفره نهار جمع کنه کلی منت میذاره. خاک برسرش کنم بمیره الهی کرونا کجاست بگیرتش از شرش راحت شم 😭😭😭😭😭خیییییییلی عذابم میده قدر شوهرتو زندگیتو بدون. آرزو دارم یروز باهام خوب باشه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
وای دقیقا مث شوهر منه...تو هم مث خوده منی...شوهر منم امروز قهرکرده ک چرا زنگ نمیزنی خاهزم دعوت کنی ب ...

اره بابا شانس نداریم بیشتر مردا بچه نه نه ان و عاشق خواهراشون حالا من با خواهر شوهرم بازم میخواد برم خونشون

قدر زندگیتو بدون شوهر من اگه یک درصد شوهرت بود من الان بال در می‌آوردم پرواز میکردم. همه کار که برات ...

الهی بمیرم برا دلت دعا میکنم اوضاع زندگیت خوب بشه توام برا من دعا کن

یه برنامه ای چیزی ترو خدا بهم بگو از فردا عملی کنم بخدا قول میدم هر کاری باشه بکنم

اول صبح قبل شوهرت پاشو خونه رو جمع کن و صبحونشو آماده کن بعد کل روز و سعی کن با بچه و شوهرت شوخی کنی و بخندی بخاطر کمکهای هم ک بهت میکنه ازش تشکر کن

نکنه افسردگی بعد زایمان گرفتی؟بااین همه،حتما برو دکتر،اره مشکل داری عزیزم،افسردگی گرفتی،دکتر بری خوب ...

افسردگی بعد زایمان ؟پسرم یه سالشه ینی امکانش هست؟؟