2777
2789
شما که دخترش هستی نباید بهت تیکه مینداختهفکر کنم مادرت مهمون گریزهاونم بخاطر شرایط زندگی اینطور شده. ...

مهمون گریز ک هست اما کسی خونه ما نمیومد که. هنونقدر ک اینا میرفتن بقیه ام میومدن اونم وقتی بچه بودیم. بزرگ ک شدیم تموم شد. تو زایمان منم چون کرونا بود هییییییچکس نیومد. هییییچکس. کلا نرمال نیس این رفتارا

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میدونه درامد ندارم و خانواده خودم هم که بهم محل نمیزارن این هرماه واسم پول میزنه

پس قبول کن مشکل از شماس که حتی خانواده خودتم محلت نمیذارن، خیلی اشتباهات بدی کردی تو زندگیت که قابل جبران نیستن اینهمه شوهرتو اذیت کردی تازه واسه ازدواجشم میخوای سنگ بندازی جلوش؟ بذار یه کم طعم خوشبختی و بچشه بدبخت

میشه لطفا بگی آرزوهات چی‌بود..توی چ سنی ازدواج کردی و تو چه سنی حس کردی جدا بشی..میخام بهتر بشناسم د ...

@nazaniinan

میشه لطفا اینم بهم بگی بلکه بدونم چی کم نذارم چطور درک کنم..و چطور کمک کنم سراب نبینه؟

همه زن و شوهرها گاهی دعواشون میشه چرا منا محکوم میکنید

جروبحث با کارایی که تو کردی خیلی فرق دارن، رسما خونشو کردی تو شیشه بعدشم که ول کردی شوهر و بچتو رفتی با عشق سابقت، تو دیگه کی هستی

اون بچه خیلیم کمبود داره، توو مدرسه روز مادر نیستی ،روزای جلسه همه مادرا میرن فقط اونه که هیچوقت ماد ...

شما اگه بابای اونا میشناختی حرف منا قبول میکردی که هیچ کمبودی نداره،اینا مادر خودم تعریف میکرد برام که یبار بچه تب میکنه تو مسیر ترافیک بوده این ماشینش را ول میکنه وسط خیابون به امان خدا و تا بیمارستان می دوعه ماشین به اون گرونی را همونجور روشن ول میکنه وسط خیابون یکی از مغازه دارها ماشین را می‌بره جلوی مغازش این فردا می‌ره دنبالش

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

من همسرم موند خونه هم

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

شما اگه بابای اونا میشناختی حرف منا قبول میکردی که هیچ کمبودی نداره،اینا مادر خودم تعریف میکرد برام ...

مادر و پدر باهم مکمل خوب واسه بچه میشن بابای به این خوبی و اگه همراه با یه مادر خوب داشت دنیا واسه اون بچه بهشت میشد، چطور مرد به این خوبی و مفت مفت از دست دادی