احساس افسردگی میکنم همش تو گذشته گیرم امیدی به اینده ندارم شوهرم تو خونه با اینکه خیلی کمک حالمه ولی نمیدونم چرا همش ازش بدم میاد یه پسر یه ساله دارم کلا خودمو خونمو زندگیمو ول کردم همش دوست دارم تو اتاق بشینم هیچ کاریم نکنم خسته شدم از این وضع دیگه شبا تا ساعت ۳ و ۴ بیدارم روزا تا ۲ و ۳ میخوابم بچمم باباش نگه میداره انگار از این دنیا کنده شدم هیچ انگیزه ای ندارم😔همش کسلم سرم انگار سنگینه حوصله هیچ کسو هیچ جارو ندارم تو خونه یا اصلا حرف نمیزنم یا اینکه غر میزنم همه چی رو اعصابمه بیاین کمکم کنین حالم خوب بشه هر کاری بگین میکنم فقط نجاتم بدین😭😭😭😭
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشی زده زیر دلت اگه شوهرت بداخلاقی میکردالان نجات پیدامیکردی
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه .
شوهرم با اینکه بیشتر منافع خودش براش مهمه ولی کم برا منم نمیزاره ظرف میشوره غذا میپزه ظهر که بیدار میشم با خوش رویی بهم صبونه میده بلند میشم میبینم بچرو شسته صبونه داده اشپزخونه تمیز کرده ولی نمیدونم چم شده حالت منگی دارم انگار تو فضام
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞