دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 عنوان خانمای باردارتوروخدابیاین یعنی وقتشه؟😢 169 بازدید | 4 پست بچه هاالان حدودیک ساعته کمرم دردگرفته فقط استخونای سمت راستم وکف پاهام به شدت یخ زده ودردمیکنه طوریکه نشستم دارم کتلت میزارم...بعدچون من واسه دخترم اولم دیراومدنمیدونم دردزایمان چطوریه..یکم زیردلم دردمیکنه اینم بگم ی کم سرویساروشستم ویکم جاروبرقی کشیدم بیرونم رفتم سردم شدممکنه ازاون باشه..واسن دعاکنیددخترم به وقتش سالم بیاد😢😢خیلی میترسم ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. 1398/11/30 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 از کارایی که کردیه بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 از کارایی که کردیه واقعا..خداروشکرکاش همین باشه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
خوابالووووووو عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6734 درد زایمان اوایلش مث حالتای پریودیه و انقباضات منظم داره بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 درد زایمان اوایلش مث حالتای پریودیه و انقباضات منظم داره خداخیرتوت بده..ازنگرانی بیرون اومدم..مرسی عزیزم ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.