2777
2789
عنوان

دوست دارم‌برم‌دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
اگر ته قلبت دوسش داری برو نه اینکه چون نرفتی وانمود کنی که خوب نیست،واقعیتش آرزو میکنم تمام خانمها ل ...

برات صلوات فرستادم‌گلم‌ان‌شاالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
خداروشکر عزیزم‌ حرفاتون‌درسته آدم‌اگه بتونه‌تو‌مجردی وقتی متاهل بشی دیگه خیلی سخته مثل من‌با بچه کوچ ...

توی متاهلی هم میشه نگران نباش ،فقط کمی سخته و برنامه میخاد و باید همسرتون همراهتون باشه،  اگر مشکل سنی نداشتی فرهنگیان هم خوب بود میرفتی.

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدون کنکوررشته حسابداری خوندم دانشگاه پیام نور..... رشته حسابداری برای بچه های رشته ریاضی وتجربی ...

چه خوب عزیزم‌ چندسال باید بخونیم

الان‌چندسالته

برات صلوات فرستادم‌گلم‌ان‌شاالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه

ممنونم انشاا... شما و بقیه خانمها هم هر چه زودتر به خواسته هاتون برسین.آرامش سهم همه ما هستش.

توی متاهلی هم میشه نگران نباش ،فقط کمی سخته و برنامه میخاد و باید همسرتون همراهتون باشه،  اگر م ...

فرهنگیان‌چجوره ولی سخته اون‌کنکورش

خداروشکر عزیزم‌ حرفاتون‌درسته آدم‌اگه بتونه‌تو‌مجردی وقتی متاهل بشی دیگه خیلی سخته مثل من‌با بچه کوچ ...

عزیزم من تو مقطع ارشد تنها کسی بودم ک بچه نداشت بقیه همه بچه داشتن دو س تا حتی معدل الف کلاسمون دوقلو ۳ساله داشت خواستن توانستنه

از آدما دلگیر نشو اونا همشون میمیرن😊
فرهنگیان‌چجوره ولی سخته اون‌کنکورش

معلمی ،همراه سراسریه الانم تکمیل ظرفیت داره،چون نیاز شدید به معلم دارن مثل قبل نیست رتبه خیلی خیلی عالی بخواد. شرایط سنی و معدل امسال نمیدونم از گوگل سرچ کن اما اگه ق بشی عالیه ،دانشجویی هم حقوق بهت میدن هم جز بیمه هستش ،کارت هم که تضمینیه

ممنونم انشاا... شما و بقیه خانمها هم هر چه زودتر به خواسته هاتون برسین.آرامش سهم همه ما هستش.

آمین بله درست میگین

من‌اگه زندگیم‌خوب بود شاید هیچ‌وقت به فکردانشگاه هم نبودم‌

لی الان مشکلاتم‌خیلی زیادی ازرفتار همسرم حس میکنم‌ ی روز ولم میکنه تصمیم گرفتم‌واسه آیندم پشتوانه ایی داشته باشم‌درس خونده باشم‌کاری بکنم‌الانا به دیپلم‌کار نمیدن من‌مجرد بودم‌دوست داشتم بخونم یکی‌ازداداشام‌که خودش دانشگاه نرفته بود مخالف بود تهدید میکرد نزاشت بعدش هم‌ با یکی‌نامزد شدم اونم‌دوست نداشت که نامزدیمون‌به هم‌خورد با همسر الانم‌که ازدواج‌کردم‌خودش درس خونده دوست داشت منم درس بخونم ولی وقتی دیدم‌چیزی‌نداره گفتم‌چجور بخونم‌باکدوم پول 

چه خوب عزیزم‌ چندسال باید بخونیم الان‌چندسالته

چهارساله بایدخوندیعنی هشت ترم اماهفت ترمه هم میشه خوند.... من خودم بهمن نودوچهار رفتم خردادنودهفت تموم کردم بیست سالگی رفتم بیست وچهارتموم کردم  الان بیست وشش سالمه

عزیزم من تو مقطع ارشد تنها کسی بودم ک بچه نداشت بقیه همه بچه داشتن دو س تا حتی معدل الف کلاسمون دوقل ...

حق باشماهه عزیزم‌منم‌سعی خودمو‌میکنم‌الان حاظرم طلامو‌بفروشم‌ولی درسمو‌بخونم

آمین بله درست میگین من‌اگه زندگیم‌خوب بود شاید هیچ‌وقت به فکردانشگاه هم نبودم‌ لی الان مشکلات ...

حتی اگر شده قرض کن برو دانشگاه اما رشته خوب که بعدش تو خونه نشینی.

معلمی ،همراه سراسریه الانم تکمیل ظرفیت داره،چون نیاز شدید به معلم دارن مثل قبل نیست رتبه خیلی خیلی ع ...

سرچ میکنم‌ خداکنه قبول شم