ببین هیچوقت برای ادمه تحصیل دیر نیست. حالا که تصمیم داری هم یه رشته برو که بازار کارش باشه هم علاقه و سعی کن ۷ ترمه یا ۶ ترمه تموم کنی ، رشته خوب هم بری می ارزه ازاد بری
نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ... برای حاجتم صلوات...
عزیزم قوی باش ترس و دلشوره رو شکست بده نذار چیزی تو رو از درس خوندن دور کنه فقط به هدفت تمرکز کن و شروع کن زودتر
ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که اعتماد بنفس ندارم قبول دارم خودمم دانشگاه نرفنم وای چیزای خوبی نشنیدم و حس خوبی ندارم
اگر ته قلبت دوسش داری برو نه اینکه چون نرفتی وانمود کنی که خوب نیست،واقعیتش آرزو میکنم تمام خانمها لااقل برن دانشگاه اونم توی مجردی اونم توی بهترین دانشگاه، اونم راه دور،چون توی فرهنگ و کشور ما،دوره ای که خانمها بخوان از خانواده مستقل بشن وجود نداره و این دوره خ برای انتخابهای زندگی ضروریه... و دید آدمها باز میشه... من بهترین دوران زندگیم دوره دانشجویی بوده و به سبب همون هم الان زندگیم خوبه.
نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ... برای حاجتم صلوات...
من بدون کنکوررشته حسابداری خوندم دانشگاه پیام نور..... رشته حسابداری برای بچه های رشته ریاضی وتجربی اسونترازانسانی ها ست...... الان هم برای ازمونای استخدامی میخونم که تاسی وپنج وقت هست واسه استخدام..... اگهی هم زیادمیاد
دانشگاه هیچییییی ک نداشته باشه حداقل روابط اجتماعیت گسترده میشه اعتماد بنفست بالا میره حتی سر کارم نری میتونی یه مادر خوب برا بچت باشی ک از پس درس و مدرسش بر بیای