2777
2789
عنوان

دوست دارم‌برم‌دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
میدونین از دیشب تصمیم گرفتم گفتم میخوام‌کاراینترنتی فروش لباس انجام‌بدم‌اجازه نداد گفتم‌دستم‌تنگه‌گف ...

ببین هیچوقت برای ادمه تحصیل دیر نیست. حالا که تصمیم داری هم یه رشته برو که بازار کارش باشه هم علاقه و سعی کن ۷ ترمه یا ۶ ترمه تموم کنی ، رشته خوب هم بری می ارزه ازاد بری

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
مرسی عزیزم ان شاالله😘😘 فکروغصه فکرنکنم‌بزاره انگیزه دارم‌ولی ترس دلشوره فکر تمام‌جونمو‌گرفته

عزیزم قوی باش ترس و دلشوره رو شکست بده نذار چیزی تو رو از درس خوندن دور کنه فقط به هدفت تمرکز کن و شروع کن زودتر

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جسارت نشه،اما شاید در ذهنت ابتدا ذهنیتت نسبت به خودت و تواناییهات خوب نبوده...

من که اعتماد بنفس ندارم

قبول دارم

خودمم دانشگاه نرفنم

وای چیزای خوبی نشنیدم

و حس خوبی ندارم

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه
اسلا مغزم‌خوابیده اسم‌کنکور که‌میاد میترسم تا‌پارسال کنکور دادم قبول نیمشم‌البتهدنمیخونم‌ به ی بچه‌ ...

هر جا شد برو حتی معمولی ترین رشته تو معمولی ترین دانشکاه اصلا به حواشی گوش نده نزار کسی منصرفت کنه

همه ی آدما باید دانشگاه رفتن و تجربه کنن خیلی مهمه از نظر من 

من مطمینم موفق میشی فقط کافیه بخوای

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
من که اعتماد بنفس ندارم قبول دارم خودمم دانشگاه نرفنم وای چیزای خوبی نشنیدم و حس خوبی ندارم

اگر ته قلبت دوسش داری برو نه اینکه چون نرفتی وانمود کنی که خوب نیست،واقعیتش آرزو میکنم تمام خانمها لااقل برن دانشگاه اونم توی مجردی اونم توی بهترین دانشگاه، اونم راه دور،چون توی فرهنگ و کشور ما،دوره ای که خانمها بخوان از خانواده مستقل بشن وجود نداره و این دوره خ برای انتخابهای زندگی ضروریه... و دید آدمها باز میشه... من بهترین دوران زندگیم دوره دانشجویی بوده و به سبب همون هم الان زندگیم خوبه.

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
شوهرت چرا بیکاره

هیچی نمیدونم‌ازش هم‌بپرسم قهر میکنه دعوا نصیحتمو‌گوش‌نمیکنه من‌بیشتر خرجام‌همش خانوادم‌اوناهم‌انگا عذاب وجدان‌دارن چون‌ خودشونو‌باعث این‌ازدواج‌میدونن

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
عزیزم اگه حفظیاتت خوبه کنکور انسانی بده که راحت تره

آره حفضیام خوبه همیشه چندصفحه بدون‌اینکه یکلمه ازش بندازم از بر بودم

من بدون کنکوررشته حسابداری خوندم دانشگاه پیام نور..... رشته حسابداری برای بچه های رشته ریاضی وتجربی اسونترازانسانی ها ست...... الان هم برای ازمونای استخدامی میخونم که تاسی وپنج وقت  هست واسه استخدام..... اگهی هم زیادمیاد

هیچی نمیدونم‌ازش هم‌بپرسم قهر میکنه دعوا نصیحتمو‌گوش‌نمیکنه من‌بیشتر خرجام‌همش خانوادم‌اوناهم‌انگا ع ...

😐 چن تا بچه داری؟ چقد از این تاپیکا امروز خوندم دیگه حالم از ازدواج داره بهم میخوره

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....

دانشگاه هیچییییی ک نداشته باشه حداقل روابط اجتماعیت گسترده میشه اعتماد بنفست بالا میره حتی سر کارم نری میتونی یه مادر خوب برا بچت باشی ک از پس درس و مدرسش بر بیای 

از آدما دلگیر نشو اونا همشون میمیرن😊
اگر ته قلبت دوسش داری برو نه اینکه چون نرفتی وانمود کنی که خوب نیست،واقعیتش آرزو میکنم تمام خانمها ل ...

خداروشکر عزیزم‌ حرفاتون‌درسته آدم‌اگه بتونه‌تو‌مجردی وقتی متاهل بشی دیگه خیلی سخته مثل من‌با بچه کوچیک‌دوست دارم‌بخونم‌ولی نمیتونم صبر کنم‌ سال دیگه‌برم‌الان ی سالشه نگهداریش سخته خانوادم نمیتونن