2777
2789
عنوان

خانما کمک

103 بازدید | 7 پست

سلام خانمای عزیز من دو ساله ازدواج کردم تو این دو سال شوهرم روز زن و ولنتاین توقع بالایی ندارم حتی یه شاخه گل ارزون واسم نخریده حتی بهم تبریک نگفته که دلم خوش باشه خیلی خستم از زندگی با بی پولی هاش ساختم با همه چیش ساختم حالا ارزش حتی یه تبریک ندارم این درحالیه که واسه مادرش میخره اما واسه من نه مرسی که درد ودلمو گوش کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توسرش

وای من با یه نفر سه سال بودم خاک بر سر ن گلم می‌کرد ن ادم میشد هر روز بحثمون بود هر ماه میومد خواستگاری خانواده خداروشکر راضی نمیشدن سه سال ن تولد تبریک گفت ن عید هیچی فقط یه بار روز زن 100تومن کادو داد بهم بعدم یه مدت گذشت گفت رفتی دادی گوشی مخفی با این و اون حرف میزنی الکی گیر میداد بهم منم آخرش ب هزار و یک بدبختی از دستش خلاص شدم جر خوردم تا خلاص شدم بخدا تازه تهدید کرد گفت شب عروسیت شب مردن منه