خدایی اگر اینا زندگی میگنن ما چه غلطی میکنیم تو این دنیا فقط اومدیم تماشاجی باشیم یه ادم چقدر میتوته خوش شانس باشه خدا همه چی یه جا بهش بده شوهر دکتر خوش تیپ پولدار پسره هم که براش جون میده برا ولنتاینش ۴ طلا خریده
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
عزیزم هرکی که پول و طلا داره خوشبخت نیست درسته که پول آرامش میاره ولی خوشبختی فقط پول و طلا نیست همه تو زندگیشون غم و غصه هایی دارن
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
شاید باورت نشه ولی حسودیم نشد عشق و آرامش باشه پولم ب اندازش خوبه
واقعا هیچی مثل عشق نیست تو زندگی پول درسته ارامش میاره ولی عشق خوشبختی میاره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من پیجشو دارم قشنگگگگ معلومه خودشو انداخته تموم تنش خالکوبی از این پلنگاست پسره خیلی باشخصیته.. ب ...
اها از اون لحاظ میگی... اره پسره معلومه با شخصیته
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...