2789
عنوان

من فقط موندم این دختره چیکار کرده خدا همچین مردی رو گداسته سرراهش + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 56066 بازدید | 293 پست
شاید باورت نشه ولی حسودیم نشد عشق و آرامش باشه  پولم ب اندازش خوبه

اونوقت اگر عشق و ارامش نباشه پولم نباشه چی؟ 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

دختره هم خوشگله 

معلومه که خانواده دختر پولدارن 

خوب دختری که پولدار باشه 

جوری زندگی میکنه اینجوری ازدواج کنه دیگه 

پس شانس مهمه 

این دختر میتونست تو یک خانواده ساده یا فقیر به دنیا بیاد

شانس داشته 

معلومه تو زندگیش دغدغه داره ولی 

مشکلات اینا چیه  و مشکلات آدم های معمولی چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختره هم خوشگله  معلومه که خانواده دختر پولدارن  خوب دختری که پولدار باشه  جوری زن ...

همه جاش عمله میخوای خوشگل نباشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بخداااا نیست باور کن نیست.ما وضع مالی مون اوکیه.ولی مشکلات دیگه ای داریم هبچکس تو دل کسی نیست.

به نظرم پول باشه خیلی راحت میشه همه مشکلات تحمل کرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بخداااا نیست باور کن نیست.ما وضع مالی مون اوکیه.ولی مشکلات دیگه ای داریم هبچکس تو دل کسی نیست.

مشکل اینجاست ک مشکلاتی ک میگی برا همه هسسسس اما ی سری مشکلات فقط برا بی پول هاس 

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی