پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 عنوان بچه ها میشه کمکم کنید 77 بازدید | 6 پست سلام بچه ها خوبین؟هدیه خوش امد همراه اول رو از کجا فعال کنم؟ پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂 1398/11/27 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطره۷۷آبادان عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 576 همراه من نصب کن بعدآموزشش تو برنامه خودش نگاه من یه گیگ هدیه میده امروزم نت دوشنبه سوری میتونی فعال کنی
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 سلام پیاز خانم بالاخره پیداتون کردم 😄 سلام عزیزم.چطو مگه؟چیشده؟ پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
۰۰۰۹۷ عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 433 سلام عزیزم.چطو مگه؟چیشده؟ هیچی توی تاپیک خانه داریتون بودم از بعد از تینکه باردار شدید دیگه پیداتون نکردم تا چند روز پیش
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 هیچی توی تاپیک خانه داریتون بودم از بعد از تینکه باردار شدید دیگه پیداتون نکردم تا چند روز پیش اها یادم اومد شمارو..خوبین؟همچنان با برنامه پیش میرید؟من که دخترم بدنیا اومده الانم دوماه و نیمشه خیلییی خسته میشم پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
۰۰۰۹۷ عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 433 اها یادم اومد شمارو..خوبین؟همچنان با برنامه پیش میرید؟من که دخترم بدنیا اومده الانم دوماه و نیمشه خی ... فدات تشکر . عزیز دلم قدمش مبارک انشاالله تا حدودی بله با برنامه پیش میرم