2777
2789
عنوان

خواهر شوهر 😖

484 بازدید | 22 پست

من یه خواهرشوهر دارم خیلی رومخه اصلا همه رو دیوونه کرده دیگه موندیم چکار کنیم از دستش

خیلی اذیتمون میکنه هیچ حرفی نمیشه بهش بزنیم حتی کوچکترین حرفو میکنه دعوا و جنجال به پا میکنه

متأسفانه دائم هم همدیگرو میبینیم و مجبوریم باهاش روبرو بشیم😑😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر چ کرده همرودیوونه کرده

عروس ب این ملنگی از کجا پیدا کرده😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به تخمدان چپت حسابش کن

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

من خواستم براش کادو بگیرم هم بخاطر اینکه خواهرشوهرمه هم اینکه برای مادرشم گرفتم گفتم غصه نخوره اصلا یه بلایی سرم آورد که پشیمون شدم

چون خیلی سخت پسنده باید خودش انتخاب کنه،بهش کادو بدی دوس نداره تا ابد غر میزنه

گفتم بیا خودت باهم بریم یچیزی بردار به حساب من اومد یه لباسی برداشت و خیلی هم گرون

اما اومد خونه پشیمون شد رفت پسش بده،مغازه دار ها هم پس نمیگیرن تعویض میکنن خلاصه همه خانواده رو به هم ریخت که پس نمیگیره و به جاش چندتا لباس برای برادرشوهرم گرفت😒😒😒😒

حتی برای شوهر خودمم نگرفت

اومد خونه و با مامانش داداشش کلی دعوا کرد که دیوونم کردید من لباس میخوام چکار 

حالا کسی حرفی نزد همه گفتن عیب نداره دیگه

داد میزد سر مامانش سر همه،سر من !

من وقتی آروم تر شد یه کلام گفتم دخترخوب آدم با خانوادش دعوا نمیکنه حالا کاریه که شده دیگه اینطوری داد زدن رفتار خوبی نیس یکم پسرونس دخترونه رفتار کن آروم تر(آخه خیلی رفتارش پسرونس نه آرایشی نه هیچی لباسای داداششو می پوشه و...)

که..

وای.... درکت میکنم چون منم یکی مثل مال تو دارم

خیلی هم فضوله امامن دمش روقیچی کردم که کمتر فضولی کنه

خداصبرت بده😉😉😉

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

که چشمتون روز بد نبینه این حرف از دهن من دراومد پدرمو درآورد اینقد بامن دعوا کرد که دیگه نگو

یعنی من زشتم،یعنی میگی من مث پسرم اصلا به کسی چه

باور کنید رعایتشو میکنم وگرنه میشورم میذارمش کنار😁😁😁😁😁