2777
2789
عنوان

اونیی که روانشناسی خوندن

92 بازدید | 13 پست

من فوق لیسانس روانشناسی خوندم و تا الان تو بیمارستان دور از قسمتی که بعضی ها خودکشی میمردن و نیاز به مشاور داشتن کار میکردم و از حقوقشم راضی هستم الان شرایط کار تو داداگاه خانواده ام دارم بنظر شما اینو ادامه بدم یا برم ؟

میشه درمورد رشته ات کمی توضیح بدی؟

الان ارشد بالینی داری؟

چطوری مشغول ب کار شدی؟

دقیقا تو بیمارستان چیکار میکنی.و.....؟

خوبه که مشغول@شدی با ارشد

پس چرا خیلیا میگن رشته ی دیربازدهی هست؟

خودم قصد دارم بخونم

اما خیلی ها میگن ب درد نمیخوره

راستی چرا دکترا نگرفتی؟

بی زحمت جواب بده

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بغرمایید

عزیزم من کلا رشته های روانشناسی و حقوق رو دوست دارم آدم اجتماعی هستم و از شغل های تحقیقی زیاد استقبال نمیکنم

رشتم تجربیه و تقریبا ۲۰ سالمه

به نظرتون با این وضعیت حقوق رو پیشنهاد میکنید یا روانشناسی رو؟

رتبم به پزشکی نمیخوره فقط بهداشت میارم

عزیزم من کلا رشته های روانشناسی و حقوق رو دوست دارم آدم اجتماعی هستم و از شغل های تحقیقی زیاد استقبا ...

ببینید روانشناسی رو من نمیدونم کی به حقوق برسید من خودم چون اشنا داتشم و الان چند سال سابقه کار دارم حقوق بین ۲۰   بالا میگیرم من خودم راضی هستم رشته ی حقوق هم رشته ی خوبیه

میشه درمورد رشته ات کمی توضیح بدی؟الان ارشد بالینی داری؟چطوری مشغول ب کار شدی؟دقیقا تو بیمارستان چیک ...

بله عزیزم به طور حرفه ای و تخصصی خوندم 

تو بیمارستان قسمتی هست که اسیب های از عمد به خودشون میزنن و نیاز به مشاور دارن به ما ارجاع میدن 

رشته ی ای هست که کار زیاد پیدا نمیشه ولی من اشنا داشتم تو بیمارستان و ی چند سال سابقه باید داشته باشی تا به کار هایی مثل دادگاه خانواده بتونید کار کنید 

دکترا نگرفتم‌ چون تایمی بود که هم میخواستم ی استراحتی به خودم بدم هم کارم تو بیمارستان اوکی شده بود 

البته الان قصد دارم ادامه بدم

بله عزیزم به طور حرفه ای و تخصصی خوندم تو بیمارستان قسمتی هست که اسیب های از عمد به خودشون میزنن و ن ...

بسیااااار عالی

انشالله که همیشه موفق باشید

جسارتا حقوق تون چقدره،؟

راضی هستید؟

چند ساعت کارگاه گذروندید؟

چرا توی مطب مشغول ب کار نشدید؟

ببخشیدا زیاد شد سوالام

چون دوس@دارم این رشته رو

میخوام اطلاعات داشته باشم .بعد بخونم

رشتتون توی ارشد بالینی بود؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بسیااااار عالیانشالله که همیشه موفق باشیدجسارتا حقوق تون چقدره،؟راضی هستید؟چند ساعت کارگاه گذروندید؟ ...

حقوقم از ۲۰ تومان به بالا هست و بستگی داره در روز چند نفر رو ببینی بله من راضی هستم 

توی مطب کار نکردم چون میخواستم دکترا و‌ یا حتی بیشتر بخونم 

بله ارشد بالینی بوده

حقوقم از ۲۰ تومان به بالا هست و بستگی داره در روز چند نفر رو ببینی بله من راضی هستم توی مطب کار نکرد ...

خیلی هم عالی👌👌👌

کار کردن توی مطب چه ربطی ب دکترا خوندن داره؟

من روانشناس میشناسم هم تو مطب مراجع میبینه

هم برای دکترا میخونه

خیلی هم عالی👌👌👌کار کردن توی مطب چه ربطی ب دکترا خوندن داره؟من روانشناس میشناسم هم تو مطب مراجع می ...

کلا خودم دوست نداشتم بیشتر خودمو خسته کنم 

و بیشترش سر این بود وگرنه میشه ولی هنوزم خیلی دوست ندارم مطب رو نمیدونم چرا 

کلا خودم دوست نداشتم بیشتر خودمو خسته کنم و بیشترش سر این بود وگرنه میشه ولی هنوزم خیلی دوست ندارم م ...

آهان

وای شما برعکس منی

من عاشق اینم ی روزی خودم مطب بزنم😍

اره خب منم دوست دارم ولی نمیخوام خودمو خیلی درگیر کنم دیگه

عزیزیییی

موفقیت روزافزون برات آرزومندم🤲🌹