2777
2789

دوستان سلام .مردی رو میشناسم که گاهی اونقدر عاشق زنشه و محبت میکنه و احترام میزاره که همه حسادت میکنن حتی خانم بیماری سختی داره که شوهرش کامل مراحل درمانشو طی میکنه و گفته تنهاش نمیزاره .و این خانم خانواده ای نداره . و اما چند روز بعد چنان بد میشه و حتی حرف از طلاق دادنش میزنه که همه تعجب میکنیم وسط دعواشون بود که شنیدم به همسرش گفت تو مریضی و من تو جهنمم و تا کی باید درمانت کنم و فحشای بدی داد بهش. .یه جورایی ترسناکه در عرض چند روز یه آدم دو نوع رفتار خیلی متفاوت داشته باشه .اون خانم از آشنایانه نه جایی داره بره نه کسی رو داره .چند روزه فکرم درگیرشه ک باید چیکار کنه ؟حال روحی و جسمیش خوب نیست.

بیمار دو شخصیتیه ؟درمان داره ؟

راضی به مشاوره نشده .

لطفا در حد توان راهنمایی کنید.

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهر منم تقریبا اینجوریه البته حرف از طلاق نمیزنه ولی یا خیلی مهربونه و میگه عاشقتم یا خیلی بد ...

دلم براش آتیش گرفت .نه کسی رو داره نه جایی اونم دائم حرف از بیرون کردنش میزنه .بیماریشم بخاطر چندتا کیست تخمدانه .خیلی دلم سوخت بهش جلو همه گفت آشغال لجن.سرشو پایین انداخت چیزی نگفت

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
مشاوره انلاین سراغ دارم خانم هم هستش  درخواست دوستی مو قبول کن ایدی تل گرامشون دارم

قبولش کردم .مرسی

بیماری دوشخصیتی دیگه چیه

یه اختلال هست بهش میگن اختلال هویت گسسته

ولی این آقا اعصابش مشکل داره ربطی به چند تا شخصیت یا هویت نداره. اگر هم داشته باشه فقط روانشناس بالینی یا روانپزشک می تونه تشخیص بده. الکی به مردم برچسب نزنین. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بیماری دوشخصیتی دیگه چیه یه اختلال هست بهش میگن اختلال هویت گسسته ولی این آقا اعصابش مشکل داره ربط ...

زیاد اطلاعی ندارم عزیزم .اما چون هر دو نوع رفتارشون رو دیدم شوکه شدم از این همه تغییر .