2777
2789
عنوان

بمونم یا برم؟ کم آوردم

706 بازدید | 65 پست

سلام..نمیدونم چند نفر این تاپیک رو میخونن..بیشتر برای اروم شدن دلم نوشتم...کمکم کنید لطفا

چندماهه که با همسرم خیلی سرد شدیم نسبت بهم..البته‌که اون بیشتر...هردفعه بهم میگه که حالش ازم بهم میخوره..از اینکه بامن ازدواج کرده پشیمونه

صرفا هم خونه هستیم..نه عشقی نه‌محبتی نه رابطه ای هیچی

همسرم خیلی زود عصبانی میشه و کنترل حرفاشو نداره...با من‌نمیاد مشاور...من قبول دارم که یک نفر صد در صد مقصر نیست..اما خب اون حتی نمیشینه حل‌کنیم‌مشکلاتمونو...

امشب اما بخاطر دروغی که گفت بحثمون شد..بگم‌که خیلی دروغ میگع

به من فوش ناموس داد و کتکم زد...خیلی داغم شد از فوش ناموس...اخه خاهرای من هنوز ۷ سالشونه😭

بعدم گفت نمیخامت دیگه

۳بار ازش پرسیدم فلانی حرف دلته؟منو نمیخای هی با داد و فریاد گفت نه نمیخوامت

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم خونه ی پسرداییش امشبو..

خانوادم یه شهر دیگن...بابام‌گفت فردا وسایلتو جمع کن بیا

نمیدونم چیکار کنم...امشب مامانش سریع رفته پیشش..

بهم گفت فکر نکنی میام دنبالت...میگم اگه برگردم خودمو سبک کردم

اینم بگم من هنوز ۱۹ سالمه و  تا الان خیلی صبوری کردم

از این حرفی که میزنم متنفرم اکا به مدتی ازش دور شو شاید بتونه بفهمه چی میخواد تنهایی کم فایده است اما برو مشاور

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو عصبانیت ازش پرسیدی

اونم یه چی گفته.....برو پیش مشاور لطفا؛حتی شده تنهایی

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اومدم خونه ی پسرداییش امشبو.. خانوادم یه شهر دیگن...بابام‌گفت فردا وسایلتو جمع کن بیا نمیدونم چیکا ...

با پسردایی و خانومش صمیمی ؟

آره برو فعلا خونه ی بابات

مطمئن باش خودش میاد دنبالت

اما اگر الان برگردی خونه فوری هم کوچیک میشی هم دیگه جدی نمیگیرت

تو عصبانیت ازش پرسیدی اونم یه چی گفته.....برو پیش مشاور لطفا؛حتی شده تنهایی

اخه بجث امشب نیست...همیشه تا حرفی پیش میاد میگه

نسبت بهم خیلی سرده 

تنهایی رفتم‌اما فایده نداشته