2777
2789
عنوان

بمونم یا برم؟ کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوووووف‌ چند سالشه این جنتلمن🤦🏼‍♀️

۱۰ سال اختلاف سنی داریم ۲۹ سالشه

اما خیلی عصبیه..از نگاهاش میخونم از من بدش میاد

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

تا بچه نداری فکر زندگیت باش مردی که دستش بلند بشه باید گوتاه کرد بزار خانواده ات کمکت کنن اگه نمیخوادت خودت رو تحمیل نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من اگ جات بودم قهرنمیرفتم....با تغییر رفتار شاید عوض بشه اخلاقش.هنوز سنت کمه تجربه نداری..قهرکنی بری ...

مرسی از نظرت عزیزم

اما خودشم رابطه خوبی با خانوادش نداره باز من بودم ک پیش قدم رفت و امد بودم

باور کنین تو تنهایی و غربت یه شبایی رو از دلتنگی خانوادم ک ۶ ماهی میبینمشون ت صب گریه کردم اما نذاشتم بفهمه ب روش نیاوردم

خانوادش اوایل انقد اذیتم کردن  هرکی دیگه بود گذاشته بود رفته بود

من خیلی شر و شیطون و پر انرژیم...اما اون همیشه یه اب سردیه رو اتیش من بس که بی روح و سنگین احواله

من وقتی سر ب سرش میذارم با یه خنده مصنوعی تمومش میکنه اما کافیه کنار رفیقاش باشه

بنظرم کلا با شخص من مشکل داره و اینم بخاطر ازدواج سنتیمونه

وگرنه همیشه سعی کردم چیزی کم نذارم و بروز باشم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

اسی اگر خانوادت حمایتت میکنن پشتتن

بیشتر به ادامه دادن این زندگی فکر کن

کسی که ناموس خودشو ساعت ۱ شب میندازه بیرون

فردا روز دختردار شدی با اون میخاد چیکار کنه

خیلی جوونی برای این همه آزار روانی

من همیشه به همه میگم زندگیتونو بسازید حیفه حلش کنید با هم

ولی کیس تو واقعا حیف از جوونیت🤦🏼‍♀️

خدا همه ی مردای بدو سر عقل بیاره فقط

مرسی از نظرت عزیزم اما خودشم رابطه خوبی با خانوادش نداره باز من بودم ک پیش قدم رفت و امد بودم باور ...

اگ خانوادت حمایتت میکنن ی تصمیم جدی بگیر.بنظر من اول با همسرت اتمام حجت کن بعد تیر خلاص رو بزن...مهریه و نفقه همه چی رو هم بگیر..انشاالله که روزای خوب برات درراهه عزیزم