2777
2789
عنوان

بمونم یا برم؟ کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 65 پست
برو خونه بابات یه مدت دور از هم باشین حتی زنگ و پیامم باهاش نداشته باش... بشین خوب فکراتو بکن اندازه ...

آخه یطوریه که تقریبا هرروز این حالت عصبی بهش دست میده و منتظر بهونس

باورتون نشه شاید همین امشب افتادم‌به پاش ک من اینجا جز تو کسی رو ندارم با من‌بد حرف نزن دلمو نشکن من زنتم

اما بدتر داد میزنه...فوش میده...دریغ از ی خوره رحم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
اون پشتمه اما میگه صبرکن اول زندگی همه مشکل دارن اما خب دیگه ۴ ساله 

4 ساله خونه داری ؟ به بابات بگو چارسال صبوری کردم فایده نداشت غیر اینکه قلبم مریض شده 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یطوریه که تقریبا هرروز این حالت عصبی بهش دست میده و منتظر بهونس باورتون نشه شاید همین امشب افتا ...

اینجور مردا رو نباید به پاشون بیفتی اصلا منتشو نکش هرچی عربده میزنن تو فقط ساکت نیگا کن تا خودش خفه شه بعدشم کم محلی ش کن دوبار که اینجوری برخورد کنی عربده هاش کمتر میشه 

4 ساله خونه داری ؟ به بابات بگو چارسال صبوری کردم فایده نداشت غیر اینکه قلبم مریض شده 

اره ۴ ساله که انگشت شمار از ته‌دل خندیدم...

توکل به خدا..مرسی‌که وقت‌گذاشتی عزیزم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
اره ۴ ساله که انگشت شمار از ته‌دل خندیدم... توکل به خدا..مرسی‌که وقت‌گذاشتی عزیزم

توکل به خدا نذر 30 تا یاسین بردار ان شاالله هرچی خیره همون بشه 

عزیزم درسته شاهد نداری که انداختت بیرون ولی از این به بعوپد هر وقت انداختت بیرون زنگ بزن ۱۱۰پلیس میاد صورتجلسهه میکنه این میشه سند برات بدردت میخوره ...دوما هنوز نوزده سالته اگه مطمئنی دوستت نداره سریع تر برو دنبال زندگی خودت درس بخون و البته یه ازدواج خوب هم میکنی .درسته طلاق ناپسند هست ولی اینجوری هم فایده نداره بخدا ...انشاالله مشکلت به بهترین نحو حل بشه