2777
2789
عنوان

بمونم یا برم؟ کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بجث امشب نیست...همیشه تا حرفی پیش میاد میگه نسبت بهم خیلی سرده  تنهایی رفتم‌اما فایده ندا ...

بعضیا عصبی میشن نمیفهمن چی میگن ولی بعدش پشیمون میشن...شاید همسرتون این مدلی باشه

مشاور چی گفت؟؟؟راهکاری نداشت براتون؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
با پسردایی و خانومش صمیمی ؟ آره برو فعلا خونه ی بابات مطمئن باش خودش میاد دنبالت اما اگر الان برگ ...

اره خیلی صمیمی هستیم فهمید ۱ شب از خونه بیرونم‌کرده دعوا کرد باهاش

نمیدونم خودمم دلم با موندن‌نیست چون خیلی تحقیر شدم دیگع

اما داییش میگه باید اشتی کنین

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
واقعا هیچ دلگرمی هم ندارم تو شهر غریب😭

ببین تو میگی تو عصبانیت این حرفو گفته 

عزیزم خوب اون لحظه بگیم عصبانیه لحظه های دیگه چی؟؟؟خوب بود باهات؟؟ب نظرم اینجا نظر سنجی نکن برو پیش ی مشاور تنهایی خوبی ها بدی های خودت و اونو کل کارا و واکناشتا و برا مشاور تعریف کن ببین اون چی میگه ولی من جای تو بودم میرفتم 

حس میکنم تو هنوز دلت باهاشه آره؟

ببین عزیزم زن داتا دنبال محبته شوهره اولین کاری ک باید بکنی از الان ب بعد اینه ک از موضع ضعف وارد نشی یا تا گفت دوست ندارم نشی زار زار گریه کنی بعد دوروزم یادت بره و انگار ن انگار حرفی بهت زده بهترین کار اینه ک یواشکی خودت بری پیش مشاور و راهکارای ک بهت میده رو اجرا کنی اگ باز هم تاثیری نداشت و بدتر شد جدا شو تا بچه نداری و فرصت ازدواج مجدد داری 

اره خیلی صمیمی هستیم فهمید ۱ شب از خونه بیرونم‌کرده دعوا کرد باهاش نمیدونم خودمم دلم با موندن‌نیست ...

الان آشتی نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اولا واقعا ناراحت شدم..خیلی اما به چه امیدی موندی؟؟؟!!! ینی واقعا فکر میکنی از زندگی ای که به هرررر ...

من تو این سن مشکل قلبی پیدا کردم بخاطر اضطراب😔

اما خب تا الان بخاطر ابروی بابام و ناراحت نشدن خانوادم حرفی نزدم

اره خیلی صمیمی هستیم فهمید ۱ شب از خونه بیرونم‌کرده دعوا کرد باهاش نمیدونم خودمم دلم با موندن‌نیست ...

خدای من از خونه بیرونت کرده ؟😰

خب گلم دایی اونه خیر و صلاحشو میخاد و به فکر خراب نشدن زندگیشه حالا به هر قیمتی و اینجور نظر میده

ولی اگرم میخای برگردی و هدفت اینه اول یه دور برو خونه بابات

بزار بیفته دنبال برگردوندنت

شرط و شروط بزار براش 

ببین عزیزم زن داتا دنبال محبته شوهره اولین کاری ک باید بکنی از الان ب بعد اینه ک از موضع ضعف وارد نش ...

اره قصدم همینه که تنهایی برم مشاور

اما الان نمیدونم برم یه مدت دور باشیم ک اونم فرصت فکر کردن داشته باشه

یا باز فردا برگردم خونه...احساس میکنم برگردم ینی اینهنه توهین کردی من ناراحت نیستم

وبازم تکرار میکنه

من تو این سن مشکل قلبی پیدا کردم بخاطر اضطراب😔 اما خب تا الان بخاطر ابروی بابام و ناراحت نشدن خانو ...

وااای این جرف رو نزن من کادرم اگه یه روز دخترم حرفش رو بخاطر من بهم نگه دق میکنم برو خونه بابات گاهی تنهایی لازمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خدای من از خونه بیرونت کرده ؟😰 خب گلم دایی اونه خیر و صلاحشو میخاد و به فکر خراب نشدن زندگیشه حالا ...

اره دفعه اولش نیست..از عروسی اومده بودیم..کتکم زد و با اون وضعیت ارایش و سروصورت ساعت ۱ انداختم بیرون

من اگ جات بودم قهرنمیرفتم....با تغییر رفتار شاید عوض بشه اخلاقش.هنوز سنت کمه تجربه نداری..قهرکنی بری خونه بابات اونم لج کنه نیاد دنبالت و کارت ب طلاق بکشه ک تهش چی؟؟؟.فک کردی راحت میشی عزیزم..سیاست داشته باش اگ میبینی از خانوادش حرف شنوی داره خودتو با سیست پیش خانواده شوهرت عزیزکن تاازطریق اونا حرلتو ب گوشش برسونی...اینقد زود جانزن خواهرمن...نصف اینایی ک میگن بروخونه بابات اگ برای خودشون این شرایط باشه با زبون شوهرشونو رام میکنن ..احساسی تصمیم نگیر.برای بهترشدن زندگیت تلاش کن گلم ثمرشو میبینی