سلام من با اینکه خودم موقعیت خوبی دارم ولی خیلی حسودم، تا یکی موقعیت و موفقیت بهتری از من پیدا میکنه حسودی میکنم، دوست دارم همیشه خودم بهترین باشم ، به نظرتون با این حسم چکار کنم، چطوری آرامش خودمو حفظ کنم، با اینکه زندگی خوبی دارم همش ناراضی ام
اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
مقایسه چرا وقتی به این باور داشته باشی ک هر چیزی اول ب خواست خدا و بعدم با تلاش به دست میاد ا ...
راستش من سال ها پیش یه اشتباه ناخواسته انجام دادم که کلی روی زندگیم تاثیر گذاشته، خودم فکر میکنم ریشه همه مشکلات الان من برمیگرده به اون اشتباه، ولی نمیدونم چطوری گذشته را فراموش کنم، همش میگم اگه فلان نشده بود منم الان تو فلان موقعیت بود، شاید بیشتر دچار حسرتم تا حسود باشم