2777
2789

سلام من با اینکه خودم موقعیت خوبی دارم ولی خیلی حسودم، تا یکی موقعیت و موفقیت بهتری از من پیدا میکنه حسودی میکنم، دوست دارم همیشه خودم بهترین باشم ، به نظرتون با این حسم چکار کنم، چطوری آرامش خودمو حفظ کنم، با اینکه زندگی خوبی دارم همش ناراضی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر منی

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
من شنیدم حسودا پبشرفت نمیکنن😁

بیا شانسشونو ببین

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

نمیشه ذهنت و منحرف کنی؟ 

شوهرم میگه تو سیم حسادتت قطعه 😂

آخه خودشون حسودن خانوادگی 

من کار خاصی نمی کنم فقط درگیر بقیه نیستم ، اصلا به کسی فکر نمی کنم مخصوصا در مقام مقایسه 

من شنیدم حسودا پبشرفت نمیکنن😁

اتفاقا برعکس اطراف ما هرکییی حسوده همه چی داره

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
آفرین گل گفتی، مشکل من اینه جدیدا زیاد درگیر مقایسه شدم

مقایسه چرا 

وقتی به این باور داشته باشی ک هر چیزی اول ب خواست خدا و بعدم با تلاش به دست میاد اگرم نشد حتما به صلاح نیست کاملا آرامش پیدا می کنی 

مقایسه چرا  وقتی به این باور داشته باشی ک هر چیزی اول ب خواست خدا و بعدم با تلاش به دست میاد ا ...

راستش من سال ها پیش یه اشتباه ناخواسته انجام دادم که کلی روی زندگیم تاثیر گذاشته، خودم فکر میکنم ریشه همه مشکلات الان من برمیگرده به اون اشتباه، ولی نمیدونم چطوری گذشته را فراموش کنم، همش میگم اگه فلان نشده بود منم الان تو فلان موقعیت بود، شاید بیشتر دچار حسرتم تا حسود باشم