2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم میسوزه 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 37 پست
پارسالبا۱۵۰میلیون میتونستی۱دونه آپارتمان نقلی بخری ولی الان چی؟مانزدیک۵۰۰داریم ولی چیز درست وحسابی پ ...

دیدی وضعمون خرابه،البته توخونه پدرشوهر نصف شریکیم ولی حاضرنیستن بفروشن یا پولمون روبدن

ای بابا چی بگم خواهر  امیدت به خدا باشه هیچ وقت فراموشت نکرده درست میشه

بخدادلم واسه شوهرم کبابه چندساله داریم خورد خوردپس انداز میکنیم حالاکه به اینجا رسیدیم میبینیم پولمون اصللللا ارزشی نداره 😥😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی وضعمون خرابه،البته توخونه پدرشوهر نصف شریکیم ولی حاضرنیستن بفروشن یا پولمون روبدن

نه عزیزم هیچم خراب نیس بنظرم پولتونو ۱جایی سرمایه گذاری کنیدیامثلا واحدپیش فروش بخرید کدوم شهرید؟

قشنگ درکت میکنم این حال تورومن ۶سال پیش داشتم البته من فقط۲سال پیش مادرشوهرزندگی کردم ولی اون۲سال۲۰سال گذشت واسم هرروز مثل تومنتظربودم شوهرم بیادبگه خونه خریدم 

قشنگ درکت میکنم این حال تورومن ۶سال پیش داشتم البته من فقط۲سال پیش مادرشوهرزندگی کردم ولی اون۲سال۲۰س ...

اول اینکه امیدتو فقط ب خدا ببند ....ب خلق خدا دل نبند..خودش کارتو درست میکنه

دوما‌پدر مادرتون ک امروز میتونن و عمدا رو حساب هر تعصب بیجایی کمکتون نمیکنن و بزار کنار و دیگه باهاشون کاری نداشته باش چون از صدتا غریبه اونورترن برات.

کدوم شهری؟ی کم توقعت و پایین بیار جای پایینتر از محله هایی ک مدنظرته برو پیدا میکنی

اول اینکه امیدتو فقط ب خدا ببند ....ب خلق خدا دل نبند..خودش کارتو درست میکنه دوما‌پدر مادرتون ک امر ...

سلام عزیزدلم امیدم فقط بخداست چون میدونم غیرازاون هیچکس کمکم نمیکنه مازنجان هستیم خودمون ۱دونه خونه نقلی مسکن مهرداریم حالا ۶سال بود ازگشت وگذاروخرجای اضافه مون میزدیم و پس اندازمیکردیم که بتونیم ۱خونه بزرگتربخریم بخدا خیلی هم مناطق بالاتر نمیخواستیم ولی یهو خیلللی گرون شد.درضمن مامانم خیلی دلمونو میشکنه ۱دونه داداش دارم همه جونش به اون بسته س من وخواهرم انگاربچه سرراهی هستیم

سلام عزیزدلم امیدم فقط بخداست چون میدونم غیرازاون هیچکس کمکم نمیکنه مازنجان هستیم خودمون ۱دونه خونه ...

خب چرا انقدر ناامیدی خداروشکر همونم داری 

خدا بزرگه.بنظرم قید همچین‌مادریو باید زد .ن بخاطر پول .بخاطر تبعیض.فردا روز پیری میفهمه عروس براش دختر نمیشه

خب چرا انقدر ناامیدی خداروشکر همونم داری  خدا بزرگه.بنظرم قید همچین‌مادریو باید زد .ن بخاطر پو ...

میدونم گلم ناشکرنیستم ولی بعداز۶سال باید۱تکونی به خودمون میدادیم که نشد.مامانم بخدادیگه شورشو درآورده من وخواهرم دیگه خسته شدیم ازاین مسخره بازیاش