2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 17756 بازدید | 383 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم اسیمیشه بگی قراره چیا حاضر کنیمن فکرم مشغول این موضوع شدروز پدر مادرشوهرت اینا رو دعوت کن 😊

والا هنوز تصمیم نگرفتم ولی به احتمال زیاد یکی دو نوع دسر و ژله و انار دون میکنم .شهر ما حلوا هویج و گردو حتما میخرن و اجیل که نمیشه گرفت دیکه احتمالا کشمش و گردو بزارم و با چند مدل میوه و شامم که زرشک پلو با مرغ و یه مدلم احتمالا باقالی پلو و ماهبچه.چون خاهرم و چند نفر دیگه مرغ نمیخورن.

با یه کیک هندونه و خوده هندونه🤦♀️.

حالا انشالله که برسم همه رو🫠از گفتنشم خسته شدم.ای خدااا🤭😅

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بی جهت نیست نی نی سایتی ها همش میگن دختر برا آدم میمونه ولی پسر به درد نمیخوره. چون کافر همه را به ک ...

عزیزم خب اگر اونا خوب بودن ما هم مریض نیستیم والا.خب گفتم اخلاقش درست نیست باعث ناراحتی میشه.وگرنه پسر و دختر نداره که.شوهره منم و هم خودم خیلی سعی کردیم ولی نشد که نشد .

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

باشه همه عروسا خوبن همه مادرشوهرا بدن 😁

خوب و بدشو کار ندارم خیلی کارا کرده که زندگیمونم چند بار کم مونده بود از هم بپاشه بخاطرش.

الان حرفم فقط اینه خب من اونا رو دعوت کردم الان نمیخوام مادرشوهرمم باشه چون میدونم اخرش بحث و دلخوری پیش میاد.وگرنه منم دلم برای همسرم سوخت ولی کاری از دستم برنمیاد اخلاق مادرشو خودشم میدونه

دعوت کن خوش بگذرون وبه احترام همسرت روز مرد یه کیک کوچولو برای همسرت وپدرشوهرت بگیر طرف شوهرتو دعوت کن که دلش نشکنه

من متنفرم تو یه روز هردو طرف باشه چون راحت نیستن هردو طرف

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

مگه توی تقویم نوشته شب یلدا خانواده زن رو دعوت کننیه چیزی رو بهانه میکنن مهمون دعوت کنن دیگه😐چقدر ع ...

نه رفتم دیدم چیزی در این مورد ننوشته😆.ولی خب امسال دعوت کردم خانوادمو نمیخوام خانواده شوهرمم باشن.مکه گناهه؟والا خودازاری دارم مگه دعوت کنم اینهمه تدارک ببینم اخرشم یه تیکه بندازه و همه ناراحت بشن؟

وگرنه والا منم دوس داشتم همه بادهم بیان من که اینهمه تدارک میبینم حالا چند نفرم روش

بنظرم از خود شیرینی بتزی خانم ها دست بردارید و برای خودتون زندگی کنید

وقتی میدونه حس بد قراره بگیره چه کاریه

بخدا اعصاب ادم ارزشش بیشتره

عزیز من یک شب با ارامش با کسایی که دوستشون داری بدون احساس گناه سپری کن و لذت ببر

کل زندگی دنبال تایید بقیه نباشین

نهایت یه روز دیگه انها دعوت کن

احساسی عمل نکن

عقل و تجربه خودتم میگه جدا باشن

نترس هیچی نمیشه

اینکه کل شب استرس ناراحتی داشته باشی چه فایده

هم به خودت و خانوادت خوش میگذره یه شب خوب داری

هم یه شب دیگه مهمون و انها راحتتر هستند

تورو خدا اولویت خودتون باشید

نه حرص بخورید نه تیرویید بگیرین

وای چچه گاو و عوضیه مادر شوهرت، چرا سر لباس؟

اره نمیدونم کدوم صفحه گفتم .ولی تیکه انداخت به خاهرم چون دامن پوشیده بود بکم مچ پاش معلوم بود.

خاهرمم ناراحت شد یکم بحث کردن و خاهرم جمع کرد رفت وسط مهمونی و تا اخره مهمونی خمه ناراحت بودن یعنی کوفتمون کرد زنه

ببخشید وضعتون حتمن خوبه که تو این گرونی میخوایید شب یلدا بگیرید؟ما کلن تا سر ماه یه تومن تو کارتمون ...

نه والا از پس اندازمون خرج میکنیم.اخه بین صحبتا کفتم خیلی وقت بود کسی رو دعوت نکرده بودم و اونا هی دعوتم مبکردن دیگه این شب یلدا شد بهونه تا منم یه بار دعوت کنم اونا رو.وگرنه اره بخدا خیلی گرونیه اصلا نمیشه دیگه مهمونی گرفت.چهار قلم میوه بک و خرده ای شد فقط حالا گوشت و مرغ و شیریتی و اینا نخریدیم فعلا😔

بنظرم از خود شیرینی بتزی خانم ها دست بردارید و برای خودتون زندگی کنیدوقتی میدونه حس بد قراره بگیره چ ...

کاملا درسته👍ماخانوماعادت داریم همیشه به خودمون عذاب وجدان بدیم.