2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم میسوزه 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا ازته دلت برام دعاکن حالم اصلا خوب نیس

خدا بزرگه گلم درست میشه ماهم مستاجریم واقعا سخته من خیلی دلم برای شوهرم میسوزه ماهم هیچ پشتیبانی نداریم خدا در همه حال بهترین پشتیبانه 

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷

بیشترازخانواده خودم ناراحتم که بین دختروپسرشون فرق میذارن مطمئنم بابام کمِ کمش۵۰تومن میتونه بهمون بده ولی نمیده یعنی مامانم نمیذاره.هرچی باشه فقط واسه داداشم نگه می داره  

انشالله مشکلتون حل بشه،برامنم دعاکنید هشت ساله با مادرشوهرتویه ساختمونم ،هرخونه ایی خواستیم بگیریم خ ...

وااااای توکه وضعیتت بهترازمنه خوابه دادت برسه انشالله هر۲تامون بتونیم بخریم

خدا بزرگه گلم درست میشه ماهم مستاجریم واقعا سخته من خیلی دلم برای شوهرم میسوزه ماهم هیچ پشتیبانی ندا ...

مرسی عزیزم بخدادیگه خسته شدم میگم حتماخدامنوفراموش کرده انقدرنذرونیازکردم ولی خداهیکدومو قبول نکرد بیچاره شوهرمن بودهمه خانوادش میرسه ولی الان ۱نفرپیدانمیشه۱دونه هزارتومنی بده بگه بیشترازاین ندارم کلی حداقل۱کمکی میشه اصلاانگارنه انگار

مرسی عزیزم بخدادیگه خسته شدم میگم حتماخدامنوفراموش کرده انقدرنذرونیازکردم ولی خداهیکدومو قبول نکرد ب ...

ای بابا چی بگم خواهر  امیدت به خدا باشه هیچ وقت فراموشت نکرده درست میشه

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷