آوینا۱۳۹۸ مدیر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 عنوان دلم واسه شوهرم میسوزه 😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 37 پست نزدیک ۱ماهه میخواییم خونمونو عوض کنیم ولی تامیخواییم بریم پای معامله سریع طرف قیمتومیبره بالا.هیچ پشتوانه ای نداریم دلم خیلی واسه شوهرم میسوزه ازاولش روپای خودش بودازبچگی کارکرده 1398/11/21 | 01:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 ان شالله زودتر خونه دار شین. واسه منم دعاکن😔 مرسی عزیزم همچنین شما
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 پدرش فوت شده؟ نه بابا زنده س ولی اصلا حمایتمون نمیکنه
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 قدرشوبدون. خاک توسرشوهرنمک نشناس من کنن شوهرم خیلی بدبخته بخدا همه ازش سواستفاده میکنن ولی الان که به کمک احتیاج داره همشون مردن
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 توروخدا ازته دلت برام دعاکن حالم اصلا خوب نیس خدا بزرگه گلم درست میشه ماهم مستاجریم واقعا سخته من خیلی دلم برای شوهرم میسوزه ماهم هیچ پشتیبانی نداریم خدا در همه حال بهترین پشتیبانه وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
سرایبی عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1417 نه بابا زنده س ولی اصلا حمایتمون نمیکنه انشالله مشکلتون حل بشه،برامنم دعاکنید هشت ساله با مادرشوهرتویه ساختمونم ،هرخونه ایی خواستیم بگیریم خیلی گرونه
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 بیشترازخانواده خودم ناراحتم که بین دختروپسرشون فرق میذارن مطمئنم بابام کمِ کمش۵۰تومن میتونه بهمون بده ولی نمیده یعنی مامانم نمیذاره.هرچی باشه فقط واسه داداشم نگه می داره
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 انشالله مشکلتون حل بشه،برامنم دعاکنید هشت ساله با مادرشوهرتویه ساختمونم ،هرخونه ایی خواستیم بگیریم خ ... وااااای توکه وضعیتت بهترازمنه خوابه دادت برسه انشالله هر۲تامون بتونیم بخریم
سرایبی عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1417 وااااای توکه وضعیتت بهترازمنه خوابه دادت برسه انشالله هر۲تامون بتونیم بخریم انشالله گلم فقط منتظراون روزم شوهرم بیاد بگه مدارکمو بده خونه خریدم تنها ارزومونه
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 خدا بزرگه گلم درست میشه ماهم مستاجریم واقعا سخته من خیلی دلم برای شوهرم میسوزه ماهم هیچ پشتیبانی ندا ... مرسی عزیزم بخدادیگه خسته شدم میگم حتماخدامنوفراموش کرده انقدرنذرونیازکردم ولی خداهیکدومو قبول نکرد بیچاره شوهرمن بودهمه خانوادش میرسه ولی الان ۱نفرپیدانمیشه۱دونه هزارتومنی بده بگه بیشترازاین ندارم کلی حداقل۱کمکی میشه اصلاانگارنه انگار
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 انشالله گلم فقط منتظراون روزم شوهرم بیاد بگه مدارکمو بده خونه خریدم تنها ارزومونه خداکریمه چقدر پول دارید؟؟؟
آ۶۴ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1172 مرسی عزیزم بخدادیگه خسته شدم میگم حتماخدامنوفراموش کرده انقدرنذرونیازکردم ولی خداهیکدومو قبول نکرد ب ... ای بابا چی بگم خواهر امیدت به خدا باشه هیچ وقت فراموشت نکرده درست میشه وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
آوینا۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 332 نخندی ها،ققط 150میلیون پارسالبا۱۵۰میلیون میتونستی۱دونه آپارتمان نقلی بخری ولی الان چی؟مانزدیک۵۰۰داریم ولی چیز درست وحسابی پیدانمیکنیم