2777
2789
عنوان

پویش ملی

523 بازدید | 52 پست

اطلاعیه مـهـم و فوری*

*قابل توجه هم میهنان*

*بعد از سالها تحمل گرانیها سختیها و فشارهای همه جانبه و ناجوانمردانهی دولتها ... برمعیشت، اقتصاد، اعصاب و روان مردم شریف ایران در پاسخی متقابل*

✅ *از روز شنبه تحریم عمومی*

خرید ملک، مسکن، خودروهای صفر، طلا، سکه، ارز، لوازم خانگی، موبایل و آجیلهای گران و میوه های گرون و ... همزمان در سراسر کشور عزیزمان ایران با اسم رمز

*خدایا خودت مارو یاری کن*

*آغاز خواهدشد*

در این *تحریم ملی* قرار است با *نخریدن* کالا های گران قیمت فوق به مدت

*سه هفته* اولین گام

مردمی در جهت کنترل واقعی قیمتها تا قبل از عید انجام شود.

*شعار این پویش*

عبارتست از:

*نخریم تابگندد*

*کافیه فقط سه هفته همبستگی داشته باشیم ...*

هموطنان عزیز و باغیرت خواهش میکنیم اگر به فکر آینده و رفاه خود و خانواده و فرزندان و سایر همنوعان ضعیف خود هستید این مطلب را بخوانید و عمل کنید و به هر کس که دوستش دارید ارسال کنید بیائید با پایبندی به اصل

*وحدت ملی*

یکبار هم که شده مانند ملتها و کشورهای توسعه یافته عمل کنیم. لطفا این پیام رو به تمام گروههای مختلف ملی، فرهنگی، علمی، مذهبی، سیاسی و غیرسیاسی، بیزینسی و حتی گروههای رفاقتی و خانوادگی بفرستید تا *ثابت شود که هیچکس چه دشمنان خارجی و چه دزدان و خائنین داخلی نمیتوانند حریف عزم و اراده آهنین ملت یک پارچه ایران شوند*

*به امید جشن ملی پویش اتحاد مردمی بر علیه گرانی و عوامل ایجاد مشکلات اقتصادی و معیشتی برای مردم شریف ایران عزیز*

ارسال به 100 نفر تا 1000نفر برای موفقیت در این *پویش ملی*🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از جلوی طلا فروشی جدیدا داشتمم رد می شدم داخل اش جا نبود

نمی دونم والا رئیس جمهور که می گه ما گرسنه ایم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

استاتر الان قشنگ پویش رو توی همین تاپیکت ببین

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .