2777
2789

هروقت تو اینستا ی استوریه تیکع دار میذارم برای اینکه بفهمه با کیم فضولی کنه بهم زنگ میزنه جواب ک نمیدم به دروغ میگه حاملست پیام پشت پیام میفرسته

خلاصه جوابشو ک میدم میبینم ی هفته بعدش پیام میده پریود شدم

جالب اینکه دیشب من برای اولین بار راس ساعت 11کپیدم مثلا و چون اصولا کسی به من 12شب زنگ نمیزنه گوشیموبی صدا نکردم

راس ساعت 12شب به من زنگ زده 😐😐جواب ندادم پشت هم پیام رگباری فرستاده ک دختر عمه شدی مبارکه 😐خدا بگم چیکارش کنع تا 2نصف شب نتونستم بخوابمممم

الانم باید برم سرکار تا هفت شب

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

هایدش کن. استوری تیکه دار هم خیلی بی معنیه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از استوری هایدش کن ..من بخاطر اینک فک و فامیل پیجمو میدا نکنن فیک زدم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عزیزم الهی خدا شفات بده با این اخلاق قشنگ و سواستفاده گرانه . کاری چیپ تر از تیکه انداختن اونم توی ا ...

ببه تو ربطی داره؟؟؟ ن میخوام بدونم باید از تو اجازشو بگیرم؟؟

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

از استوری هایدش کن ..من بخاطر اینک فک و فامیل پیجمو میدا نکنن فیک زدم

مال من از بس سرشون تو زندگیمه ک حدو حساب ندارع بخاطر خانواده ک نمیتونم مستقیم چیزی بگم با استوری خودمو خالی میکنم قشنگ هم همشون میبینن

شایدزنداییته😂

هرجور شده میخوان عقده های مادرشوهراشونو سر ما درارن

مردم چقدر بیشعورن انگار تاپیکم راجب استوری بوپ