2777
2789

من همه چیو به یه ورم میگیرم همش یادم میره

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

گریه میکنم بعدش خوب میشم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین گریه کن...گریه پاسخ طبیعی به درده😁😬

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
من همه چیو به یه ورم میگیرم همش یادم میره

یه ورت خسته نشده؟😂😂😂😂

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
این همش جلو چشمه یادم نمیره نمیتونم فراموشش کنم

من شخصی رو دوست داشتم انقد با یه حرف دلمو شکست فقط تا صبح گریه کردم الانم حالم خیلی خوبه 😂😂😂😂👎👎👎

😢😢😢

گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دل تنگه 😂😂😂😂😘😘😘😘

هر کاری کردم ببخشمش نتونستم دعا کردم دلش بشکنه دقیقا همین طور ک با من رفتار کرد باهاش رفتار بشه

هر کاری میکنم اروم نمیشم روانی عوضی

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"