2777
2789
یه ورت خسته نشده؟😂😂😂😂

فکر کنم چون خشک شده و ندارمش دلیلش همین باشه😂😂😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همش جلو چشمه یادم نمیره نمیتونم فراموشش کنم

عزیزم من در شرایط تو نیستم نمیدونم چی بگم اروم بشی ولی امیداورم هرجیزی ک هست فراموش کنی و حال دلت خوب بشه😘😘

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
فکر کنم چون خشک شده و ندارمش دلیلش همین باشه😂😂😂

واااای😂😂😂😂از بس ب یورت گرفتی بدبخت خشک شده حداقل ب دو طرفت بگیر یه اندازه شه😂😂😂😂

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
واااای😂😂😂😂از بس ب یورت گرفتی بدبخت خشک شده حداقل ب دو طرفت بگیر یه اندازه شه😂😂😂😂

چشممم😂بس ک خشکه بیشتر از دوساعت نمیتونم بشینم استخونام میزنه بیرون دردم میگیره😂😂😂😂

چشممم😂بس ک خشکه بیشتر از دوساعت نمیتونم بشینم استخونام میزنه بیرون دردم میگیره😂😂😂😂

شِت 🙀 پس ازین ب بعد ب کلیه راستت بگیر😹😹😹😹

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
شِت 🙀 پس ازین ب بعد ب کلیه راستت بگیر😹😹😹😹

ن بابا همون ی ور بهتره😂کلیه خرج داره اون اگه خشک بشه مصنوعی میشه