2777
2789
عنوان

خدارو خیلی شکر میکنم برای این که...

364 بازدید | 32 پست

بچه ها توی نی نی سایت بیشتر وقتا از دلگیری و غصه و درد و خیانت و ...صحبت شده اما ته تهش اونایی که غصه هم دارن گله هم دارن یه چیزی تو زندگیشون دارن که بابتش شکر گذارن.میخوام این تاپیک پر بشه از شکر گذاری چون همونجوری که میدونید شکر نعمت نعمتت افزون کند...

من که به شخصه دلیل برای شکر گذاری زیاد دارم یکیش پسرم،همسرم،خانوادم،ظاهرم،سلامتی و چیزای دیگه و بابت تک تکشون خدارو شکر.

حالا شما بگید😊❤🙏 

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی واسه شکر گزاری ندارم

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خدایا شکرت ب خاطر این ک بچه هام سالمن

خانواده م هستن... خواهرام شادن...برادرم کار پیدا کرده

شکر ب خاطر این ک شوهرم سالمه

شکررررررررررر

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

اگه دست نداشتی هیچ وقت نمیتونستی این جمله رو تایپ کنی

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

عزیزم مگه میشه؟حتما یه چیزایی دارید که بابتش شکرگذار باشید❤انشالله که اتفاقات عالی برات بیوفته که حس خوشبختی بکنی و تک تکشو بشمری

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤

واقعا خدا در یک لحظه میتونه دارو ندار آدمو بگیره...

وای ک چقد تحملش زیاده و میبخشه