2777
2789
عنوان

خدارو خیلی شکر میکنم برای این که...

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 32 پست
اگه دست نداشتی هیچ وقت نمیتونستی این جمله رو تایپ کنی

اره ولی چیزی برای امید به زندگی ندارم

فقط دلم مرگ می خواد 

واسه این زندگی اگر شکر گزاری کنم خود خدا هم بهم می خنده😟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

عزیزم مگه میشه؟حتما یه چیزایی دارید که بابتش شکرگذار باشید❤انشالله که اتفاقات عالی برات بیوفته که حس ...

اره واقعا 

ذره ای امید ندارم 

مرسی همچنین شما

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر چشم نداشتی نمیتونستی بیا اینجا و اینو بنویسی

چه فایده وقتی اصل کاری یعنی امید برای زندگی رو ندارم 

اره ولی چیزی برای امید به زندگی ندارم فقط دلم مرگ می خواد  واسه این زندگی اگر شکر گزاری کنم خ ...

نگو اینطوری عزیزم...

شما فقط لذت های زندگیت گویا کم شده

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

خداااااااااایاااااااا شکرت شکرت واسه داشتن دخترم خانواده خوبم خدااااایا میدونم منو میبینی و هوامو داری کمکم کن بتونم زندگیم رو بهتر بسازم شوهرم مهربون بشه و به راست هدایت بشه دوست دارم خداااا جووووون 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
نگو اینطوری عزیزم... شما فقط لذت های زندگیت گویا کم شده

لذت زندگیم کم نشده  صفر صفره 

شاید خدا منتظره طرز فکرت رو عوض کنی تا دنیاتو بهشت کنه!

😐

لذت زندگیم کم نشده  صفر صفره

خب بیار تو زندگیت!

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

خداروشکر میکنم بابت اتفاقای بدی ک میتونس برام بیوفته ولی خداهوامو داشت

شکر میکنم دوتا بچه بهم داد ازش میخوام عاقبت بخیر شن و رشد وشکوفاییشون رو ببینم

شکر میکنم ک پدرو مادرم دارن نفس میکشن

شکر میکنم منو رسوند به خیلی چیزا و جاهایی ک میخواستم 

ولی من حواسم نیس

خداجونم شکرت ک صبح ها از خواب پا میشم

خداجونم منو ببخش که قدرتو نمیدونم

ببخش اگه ناسپاسی میکنم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
خب بیار تو زندگیت!

چطوری ؟

لذت حرام فقط می تونم بیارم 

اونم وجدانم اجازه نمیده

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت
و گرفته ات امتحان
و نداده ات حکمت است
برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

خدایا شکرت بابت تموم داشته هایی که به صلاحم بوده ولی

پسرم عمرم جگر گوشم بدجور مریضه یه راهی بزار جلوی پامون تا سلامتیش بدست بیاره.خدایا بازم شکر که پسرم ....

خواهرای عزی با دلای پاکتون برای پسر کوچولوم دعا کنید.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون