2777
2789
عنوان

خدارو خیلی شکر میکنم برای این که...

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 32 پست

الهی شکرت بابت همسر خوبم و پسرام بابت اینکه تو رو داریم که وقت و بی وقت باهات درددل کنیم و تو هم گوش بدی ب حرفامون الهی بابت سلامتی من و خانوادم شکر بابت ایکنه همسرم یه شغل داره ک خیالم راحته یه حقوق ثابت داریم بابت سقف بالاسرمون ک زمانی ک فکرشم نمیکردیم کمک کردی و تونستیم خونه دار شیم هرچی شکرت کنم بازم کمه 

چطوری ؟ لذت حرام فقط می تونم بیارم  اونم وجدانم اجازه نمیده

چرا فقط میتونی لذت حرام بیاری؟؟

همون دیگه...دلتم نمیاد از اون لذتا بکنی صفر صفر شدی...

البته خوب کاری ام میکنی چون اون لذت ها حال آدمو بدتر میکنه

لذائذ معنویت رو زیاد کن بسم الله

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فقط میتونی لذت حرام بیاری؟؟ همون دیگه...دلتم نمیاد از اون لذتا بکنی صفر صفر شدی... البته خوب ک ...

لذت معنوی چیه؟😐

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود